L'Hèrcules recupera el lideratge

L'equip alacantí ha sumat la huitena victòria de la temporada en el duel autonòmic contra La Nucia (1-0)

Dos jugadors d l'Hèrcules celebren el triomf
Dos jugadors d l'Hèrcules celebren el triomf / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules torna a ser el líder del grup tercer de Segona RFEF després de véncer en el duel autonòmic valencià contra la Nucia (1-0) i aprofitar l'entropessada del Lleida a Formentera. L'altra victòria valenciana en la jornada 10 l'ha protagonitzada l'Atlètic Saguntí, que ha guanyat per 0-1 el Penya Independent.

Un gol solitari de Marcos Mendes ha resolt el partit entre l'Hèrcules i La Nucia al Rico Pérez. L'equip de Rubén Torrecilla ha sumat tres punts que li permeten assaltar el primer lloc, mentre que el de Kiko Lacasa encadena huit jornades sense guanyar i es manté cuer.

L'Atlètic Saguntí escapa de la zona perillosa

L'Atlètic Saguntí ha aconseguit la segona victòria seguida en derrotar per 0-1 el Penya Independent. Un gol de Pedro Torres en la primera part permet l'equip entrenat per Sergi Escobar allunyar-se de la zona de descens a Tercera RFEF, que queda ara a tres punts.

Empats del Mestalla i l'Alzira

El València Mestalla ha rescatat un punt en la visita a l'Espanyol B amb un gol de Rodrigo Farofa en els últims minuts del duel (1-1). Tot i l'empat, l'equip de Miguel Ángel Angulo s'acosta perillosament a la zona de descens a Tercera RFEF després d'encadenar cinc jornades sense véncer.

L'Alzira ha sumat un punt en la visita al Cerdanyola (2-2). L'equip entrenat per Marc García ha igualat fins a dues vegades l'avantatge local, amb els gols de Joaquín Rodríguez i Dylan en la segona part. Però aquest resultat no serveix perquè els de la Ribera Alta abandonen la zona de descens a Tercera RFEF.

Derrotes del Torrent i l'Oriola

La creu de la jornada han sigut les derrotes del Torrent i l'Oriola a casa. L'equip de Vicente Mir ha perdut 1-3 contra el Badalona al Sant Gregori, tot i avançar-se en el marcador. Adri Pérez ha inaugurat el marcador en el primer acte, però els catalans han remuntat en la segona part per a endur-se el triomf. Tot i la derrota, els de l'Horta Sud es mantenen en llocs de play-off d'ascens a Primera RFEF.

L'Oriola tampoc no ha pogut sumar res positiu en el seu duel a Los Arcos contra el Ieclà (2-3). L'equip entrenat per Óscar Sánchez ha rebut un gol només començar i ha vist com la renda visitant s'ampliava en la represa. El gol de Fran Martínez ha donat esperances de puntuar els oriolans, però Serpeta ha respost immediatament amb l'1-3. El gol de Juanmi Callejón en els minuts finals només ha servit per a maquillar el resultat.