L’Hèrcules presenta els actes del Centenari

El Rico Pérez acollirà un partit entre veterans il·lustres de l'entitat blanc-i-blava i llegendes de la selecció espanyola de futbol aquest dijous 20 d'octubre

L’Hèrcules presenta els actes del Centenari

L’Hèrcules ha presentat els actes del Centenari del club, que culminaran el dijous 20 d’octubre, el dia de l’aniversari, a les 20:00 hores amb un partit entre veterans il·lustres de l’entitat blanc-i-blava i llegendes de la selecció espanyola de futbol. També s’ha anunciat que el club prepara un altre partit de celebració contra l’Athletic Club, un històric amb molta tirada a la província d’Alacant. 

El primer acte del dia serà una ofrena a Sant Nicolau per part del primer equip i de la comissió del Centenari, a la qual el club convida a tota l’afició. A les 17.30 hores tindrà lloc una taula redona amb el títol “L’Hèrcules CF en el context històric del futbol espanyol”, en què participaran l’exseleccionador espanyol, Vicente del Bosque, l’expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Ángel María Villar, els antics jugadors Juan Antonio Carcelén i Miodrag Kustodic, i els periodistes Raúl Ruiz i Toni Cabot. 

També et pot interessar

stats