L'Hèrcules perd el lideratge

L'equip alacantí ha perdut 2-1 contra l'Espanyol B i cedeix el primer lloc al Lleida, que ha empatat contra la Nucia (0-0)

Un jugador de l'Hèrcules, en una acció del partit
Un jugador de l'Hèrcules, en una acció del partit / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules ha perdut el lideratge només una setmana després d'aconseguir-lo, en perdre 2-1 contra l'Espanyol B en el primer partit de la segona volta del grup tercer de Segona RFEF. L'equip alacantí no ha aprofitat que s'ha avançat en el marcador en la primera part amb un gol de Ketu. Un doblet d'Omar Sadik en quatre minuts només començar la represa ha donat el triomf als catalans.

La quarta derrota aquesta temporada deixa l'equip de Rubén Torrecilla en segon lloc, empatat a punts amb el Lleida, que recupera el lideratge, tot i no passar de l'empat a casa contra el cuer, la Nucia.

Segon triomf seguit del Torrent

El Torrent ha aconseguit la segona victòria consecutiva, després de derrotar per 1-0 el Cerdanyola al Sant Gregori. Un gol solitari de Quim Araujo només començar la represa ha sigut suficient perquè l'equip de Vicente Mir sume els tres punts i se situe sisé, més prop de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF que de la de descens a Tercera RFEF.

Empats del Mestalla, l'Atlètic Saguntí, l'Oriola i la Nucia

El València Mestalla, l'Atlètic Saguntí i l'Oriola han sumat un punt com a visitants en la dihuitena jornada de Segona RFEF. L'equip de Miguel Ángel Angulo ha empatat 1-1 contra l'Andratx gràcies a un gol de Borja Calvo poc abans del descans, que ha igualat el gol inicial balear. El filial valencianista encadena sis jornades sense guanyar i es manté en la zona de descens a Tercera RFEF.

L'Atlètic Saguntí no ha passat de l'empat a zero en la visita al Manresa. L'equip entrenat per Sergi Escobar torna a sumar fora de casa i es queda en la part mitjana de la taula, amb 23 punts.

L'Oriola ha aconseguit un punt molt valuós en la visita al líder del grup quart, el Sevilla Atlètic (0-0). L'equip entrenat per Sergi Guilló ha resistit més de trenta minuts amb un home menys per l'expulsió per doble groga de Juanma García. Aquest punt permet els del Baix Segura mantindre's fora de la zona de descens a Tercera RFEF.

La Nucia ha sumat un bon punt en la visita al segon classificat, el Lleida, després d'empatar a zero. Aquest resultat permet trencar la ratxa de tres derrotes seguides, però l'equip de Mario Cartagena encadena ja sis jornades sense véncer i es queda a onze punts de la permanència.

Punt final a la ratxa de l'Alzira

L'Alzira ha encaixat la primera derrota en deu jornades, després de caure per 3-1 contra el Penya Esportiva en terres balears. La primera part ha acabat sense gols, però l'equip local n'ha marcat dos només començar la represa. Busquets ha retallat distàncies en el minut 57, però un gol de penal de Marc Fraile poc després ha acabat amb les esperances de puntuar dels de la Ribera Alta.