L'Hèrcules passa a la final per a tornar a Segona A

El resultat del Rico Pérez ha sigut suficient.

L\'Hèrcules passa a la final per a tornar a Segona A

L'empat a zero ha sigut més que suficient per a l'Hèrcules, que jugarà la final per a ascendir a Segona A en superar amb certa comoditat el Logronyés en el total de l'eliminatòria, i fer servir el resultat del 3 a 1 de l'anada al Rico Pérez.

Els de La Rioja no han destorbat pràcticament la meta de Falcón, i han de donar gràcies, perquè en els minuts finals, l'Hèrcules ha pogut marcar almenys tres gols clars. Però Buigues, el porter del Logronyés, hui sí que ha estat molt encertat.

Planagumà ha fet un plantejament que ha fregat la perfecció amb una defensa molt sòlida, estricta en les ajudes i molt concentrada. Han aconseguit esgotar els atacants del Logronyés, que a poc a poc han perdut les forces i la fe en la remuntada. Els alacantins sabien que si superaven els primers vint minuts de teòrica pressió del rival, les coses anirien bé.

Així, al descans no s'havien registrar pràcticament ocasions clares de gol. Cada atac, cada incursió del rival era desbaratada per Roigé, Samuel, Adri i Nieto, la línia numantina herculana. Com era d'esperar, en la segona meitat, el Logronyés ha anat a per totes i ha pertorbat lleugerament la porteria herculana, sobretot buscant faltes prop de l'àrea i intentant materialitzar alguna jugada a baló parat, però res de res.

L'últim quart d'hora ha sigut molt divertit per als aficionats alacantins, perquè Planagumà ha fet entrar el veterà Juli, que ha tornat boja la defensa local i ha tingut dues ocasions claríssimes per a rematar l'eliminatòria, que el porter local ha parat miraculosament.

El 3 a 1 del Rico Pérez ha sigut suficient, i ara toca esperar rival per a la final.

El partit l'han viscut més de 500 aficionats de l’Hèrcules “in situ” a las Gaunas, i milers més a les diferents barraques i fogueres d'Alacant, perquè la ciutat ja està immersa de ple en les festes de Sant Joan.