L’Hèrcules fa oficial l’ERTO que afectarà tots el empleats del club

L’Hèrcules fa oficial l’ERTO que afectarà tots el empleats del club
L’Hèrcules fa oficial l’ERTO que afectarà tots el empleats del club

La Segona Divisió B veu dia a dia com molts dels clubs que militen en la categoria s’acullen a l’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per força major.

El club alacantí avisava ahir mitjançant un correu electrònic jugadors, cos tècnic i treballadors i hui enviava un comunicat per fer-ho oficial. La mesura presa, com anuncia el comunicat, es du a terme “de manera obligada per la situació extraordinària d’emergència causada pel virus Covid-19”. “La crisi sanitària ha provocat la paralització de la competició i la impossibilitat de mantindre l’activitat del club”.

L’Hèrcules informa, també, que l’objectiu és assegurar la viabilitat econòmica de l’entitat i la “protecció social de jugadors, cos tècnic i treballadors”. I acaba el comunicat desitjant que tot torne a prompte a la normalitat “esperem les decisions de les autoritats per poder rependre l’activitat i normalitat”, aixó sí, “sempre prioritzant la salut pública i la de la gent que forma el club”.

Els jugadors blanc-i-blaus com Isma Falcón i De Lerma han preferit no fer declaracions. “Ja hi haurà temps per a parlar. Volem estar junts en aquesta lluita”.

També et pot interessar

stats