L'Hèrcules lidera i el Vila-real B fa la golejada de la jornada

L'Hèrcules continua líder del Grup III de Segona B en imposar-se al Cornellà, mentre que el Vila-real B guanya 4-1 el Sabadell.

El Vila-real B ha protagonitzat la golejada de la jornada
El Vila-real B ha protagonitzat la golejada de la jornada

L'Hèrcules continua una setmana més líder del Grup III de la Segona B en véncer a domicili el Cornellà per 0-2. L'equip alacantí deixa clar que, tot i que pot donar alguna volta un esglai a la seua afició en algun partit, recupera ràpidament l'alé i és capaç de donar el millor. La victòria en terres catalanes és molt important perquè es recupera del desficaci que va patir la setmana passada al seu estadi en perdre per 0-2 contra el Terol, un dels més dèbils del grup. Ara és líder amb 15 punts, a quatre d’un altre equip valencià, l'Ontinyent. Els de la Vall d'Albaida han empatat a zero al Clariano davant del CF Perelada Girona B. Una victòria els hauria deixat a un pas de l'Hèrcules, però tot i això l'equip ha iniciat bé el curs lliguer i es mostra fort i competitiu. El fet que no haja pogut imposar-se al Perelada, que ocupa llocs de descens, demostra que en Segona B és molt complicat fer travesses, ja que qualsevol equip pot donar la "sorpresa" en casa o fora. L'Ontinyent, en menor mesura, ha rebut aquesta jornada la medicina que l'Hèrcules va rebre l'anterior.

El Vila-real B marca quatre gols i entusiasma els aficionats

Els que sí que poden estar satisfets són els groguets del Vila-real B. Han guanyat per 4-1 el Sabadell i han protagonitzat la golejada en el Grup III. I això que el partit va començar molt igualat, però el primer gol va entonar els de la Plana i des d'aquest moment van ser imparables. El Vila-real B es col·loca amb aquest resultat tercer en la classificació amb 11 punts, a un de l'Ontinyent i a quatre del líder.

El que ha patit una de les derrotes de les que fan mal és el València Mestalla. Ha caigut derrotat davant del Badalona per 2-4 a l'Antoni Puchades de la ciutat de Paterna. Un fort correctiu contra un equip seriós com el Badalona, que es troba en la part noble de la taula. Tot i això, les últimes derrotes dels valencianistes a casa demostren que l'equip està lluny del seu millor moment. El lloc en la classificació, sèptim amb nou punts, no és alarmant i les coses es poden corregir. Encara hi ha temps.

L'Atlètic Llevant no passa de l'empat a Bunyol

A la ciutat esportiva de Bunyol, l'afició granota tampoc està per a moltes celebracions. L'Atlètic Llevant ha empatat a un amb el Lleida. El gol d'Antonio Molina, que semblava que seria definitiu, no ha servit per a res perquè els catalans han empatat a les acaballes del partit. Els de Luis García Trevenet guanyaren en la primera jornada i des d'aleshores han sumat tres derrotes i dos empats. Això fa que es troben en els llocs perillosos de la classificació.

Tampoc han anat bé les coses per l'Alcoià, tot i que en aquesta jornada ha aconseguit un valuós empat a domicili davant de l'Ebre de Saragossa. En la classificació es troben sexts i hauran de fer-se forts al Collao si volen eixir d'una situació que no era la volguda i, menys, després del gran espectacle que donaren en la primera jornada amb una treballada victòria contra el Barça B.

I, per últim, està el CD Castelló. Ha empatat amb el Terol a domicili, però els orelluts només tenen cinc punts, en clara zona de descens. 

També et pot interessar

stats