L'Hèrcules, líder en solitari de la categoria

Els herculans són l'únic equip valencià que ha tret els tres punts.

Els jugadors celebren el gol

L’Hèrcules és el líder en solitari del grup tercer de la Segona Divisió B després de disputar-se la tercera jornada de Lliga. Els de Planagumà compten els partits per victòries. Aquesta jornada s'han imposat al filial de l'Espanyol per 1-0. El gol l'ha anotat de cap Carlos Martínez a centrada de Nani. Era el minut tres i servia a la fi per a aconseguir sumar els tres punts.

Amb aquesta victòria iguala el seu millor inici en la categoria en les 16 temporades en què ha militat en Segona B. La pròxima jornada visita l'Ebre, un rival al qual no ha derrotat mai a domicili.

Repartiment de punts en el derbi provincial

Castelló i Vila-real B es repartien els punts a Castàlia en un derbi en què els dos equips necessitaven la victòria. El Castelló només tenia un punt en el caseller i els groguets, cap. En l'encontre s'avançaven molt prompte els visitants mitjançant Enric Franquesa i deixava les coses com al principi Hicham Khaloua. La pròxima jornada els orelluts visiten l'Espanyol, mentre que el Vila-real rep la visita de l'Alcoià.

Empat a zero en l'altre duel valencià

També l'Alcoià tenia derbi valencià en la tercera jornada. Els alcoians venien de perdre l'últim partit i necessitaven una victòria davant de l'Ontinyent a El Collao. Però cap dels dos equips ha sigut capaç de materialitzar una ocasió i el marcador no s'ha alterat. Després del repartiment de punts, els dos es queden amb 4 en el caseller i es col·loquen en la zona temperada de la taula.

Derrota del Mestalla a casa

El filial valencianista perdia per 1-2 contra el Cornellà a la Ciutat Esportiva de Paterna. Des de novembre de l’any passat no queia derrotat a casa. Els primers minuts foren de domini local però sense materialitzar cap ocasió. Amb la represa, arribaven els gols. Eloy establia el primer i José Gaspar ampliava de penal l'avantatge per als catalans. Kangin Lee, també des dels 11 metres, establia el marcador definitiu d'1-2.

L'Atlètic Llevant deixa escapar els tres punts

El pròxim rival del Mestalla, l'Atlètic Llevant, empatava a casa de l'Olot. El filial granota es posava ràpidament el partit de cara, amb gols de Joan i Blesa. Era el minut 22 i semblava que la cosa acabaria bé. Però Álvaro Moreno veia la targeta roja i deixava els llevantinistes amb un home menys. Marc Mas, de penal, i el seu company Barnils posaven el 2-2 definitiu. Repartiment de punts en un encontre en què Blesa es convertia en el jugador més jove –16 anys– que marcava per al filial del Llevant en Segona B.