L'Hèrcules, l'únic equip valencià de Segona B amb dues victòries

L'Hèrcules ha guanyat per 1-2 el Vila-real B. És l'únic equip valencià que ha guanyat els dos partits en Segona B.

L'Hèrcules ha guanyat el Vila-real
L'Hèrcules ha guanyat el Vila-real / Hècules CF
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
03 de setembre 2018 - 01:45

L'Hèrcules no ha pogut començar millor la temporada. Ha guanyat a casa del Vila-real B i aconsegueix el segon lloc en la classificació general, empatat a sis punts amb el Conquense. És l'únic dels equips valencians de Segona B que ha guanyat els dos partis. Els alacantins han fet tot el que han pogut per a guanyar en un partit amb moltíssimes oportunitats dels dos equips. Els gols han arribat a la segona part. Primer s'ha avançat l'Hèrcules, en el minut 85 han empatat els groguets i en el minut final Juanjo Niego ha donat la victòria als visitants. A Alacant gaudeixen amb el bon inici de la temporada, mentre que el Vila-real B, amb només un punt, continua, com el seu germà major en Primera, en una situació que no era l'esperada pels aficionats. 

La Segona B és una categoria complicada, on es difícil fer estadístiques i on els resultats solen ser molt variables. Però, a la fi, els punts manen i la classificació fa aflorar eufòries o desmoralitzacions, segons vaja la festa. A Alacant es viu un bon moment i a Vila-real regna el desencant. Està clar que hi ha molta lliga per davant i el temps dirà. La sort ha sigut diferent per als equips valencians del grup tercer de la categoria i esta jornada hi ha hagut sorpreses.

El Mestalla no aconsegueix cap punt amb un feble Terol

La primera, la derrota del València Mestalla, que ha perdut per 1-0 a l'estadi de Pinilla amb un dels equips teòricament més dèbils de la Segona B. Cal recordar que la setmana passada els aragonesos van ser golejats per l'Atlètic Llevant a Bunyol per un contundent 3-0. És per això que aquesta derrota fa més mal als valencianistes perquè, en principi, disposen d'una plantilla clarament superior. La veritat és que els visitants no han sigut afavorits per la fortuna perquè al primer quart de la primera part Álex Blanco errava un penal i cinc minuts després Dieste marcava per al Terol. Miguel Grau té un planter molt competitiu, amb jugadors com Ferris i Javi Jiménez, a més d'homes de la talla de Racic i Kangin Lee, amb un peu en el primer equip. 

El Castelló, incapaç de mantindre un resultat favorable

El Castelló necessitava puntuar a El Clariano perquè va empatar amb l'Atlètic Balears en el primer partit en casa, però la sort li ha sigut adversa. Els alb-i-negres han fet una primera part perfecta amb el premi del gol de Caballero en el minut 21. Bon joc, ganes i jugades ben trenades. La segona part, tanmateix, ha canviat l'escenari. L'Ontinyent ha estirat les línies en busca de l'empat mentre els castellonencs es tancaven a la seua banda. Potser l'equip encara no té la confiança per a mantindre un resultat a favor i recorre a la vella tàctica de fer l'autobús en l'àrea i esperar el suposat contraatac que haurà de deixar el rival ferit de mort. Com tantes voltes passa en el futbol, aquesta tàctica no ha funcionat i ha envalentit un Ontinyent que també necessitava punts. Així fa els primers tres i el Castelló es queda amb dos, amb la impressió que als de Sergi Escobar encara els queda camí per a acomodar-se sense esglais a la Segona Divisió B.

Atlètic Llevant, de la victòria a la primera derrota

L'Atlètic Llevant, que havia maltractat el Terol a casa, no ha sabut aprofitar-se d'aquella victòria, que li podia haver donat el lideratge de la classificació, i ha caigut per 1-0 amb el Cornellà. Els de Luis García Tevenet han pujat de Tercera i una derrota fora de casa no és cap drama. Més prompte els serveix com a exercici de reflexió en la demostració, indiscutible estadísticament, que en Segona B marcar tres gols a un rival en el primer partit és perfectament compatible amb el fet de perdre el segon sense fer cap gol al rival.

Punxada de l'Alcoià a Mallorca

Precisament l'Atlètic Balears, que va empatar el primer partit a Castàlia, ha vençut l'Esportiu Alcoià, un equip que havia donat molt bones sensacions amb golejada al Barça B a El Collao. El viatge a Mallorca no ha sigut propici per als de Vicente Mir. L'entrenador havia dit que no signava l'empat, sinó que volia la victòria. A la fi no ha sigut ni una cosa ni una altra, sinó una dura derrota que apaga una mica l'eufòria dels blanc-i-blaus. I és que l'Alcoià continua tenint un problema amb les baixes. Pràcticament no té centrecampistes. L'únic que pot rebre aquest nom en propietat és De Lerma. Les baixes del ghanés Anaba i del camerunés Omgba continuen pesant, tot i que l'últim ja ha rebut l'alta mèdica. 

L'Atlètic Balears és un equip perillós i ha sabut aprofitar-se d'aquestes febleses dels visitants al centre del camp. Per si fora poc, els alcoians no han comptat amb Eldin Hadzic, una de les grans figures de l'equip, que es va lesionar en el partit amb el Barça B. A Mallorca els de Vicente Mir tampoc no han tingut l'espenta ni l'audàcia que van demostrar una setmana abans contra el filial del Barça.

També et pot interessar

stats