L'Hèrcules i l'Atlètic Llevant no es despengen de la lluita per l'ascens a la Primera RFEF

Els alacantins, el filial granota i l'Oriola han aconseguit les tres primeres victòries valencianes en la segona fase de la Segona Divisió B

Els jugadors de l'Hèrcules celebren el gol de la victòria
Els jugadors de l'Hèrcules celebren el gol de la victòria / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules, l'Atlètic Llevant i l'Oriola han estrenat el caseller de victòries dels equips valencians en la segona fase de la Segona Divisió B. Els alacantins i el filial granota han aconseguit tres punts importants que els permeten mantindre's en la lluita per pujar a la nova Primera RFEF, la tercera categoria del futbol estatal, i els oriolans han sumat un triomf vital per a tractar d'evitar el descens a Tercera RFEF. Aquestes han sigut les úniques alegries de la jornada 2, ja que la resta de representants no han sigut capaços de guanyar. L'Alcoià i La Nucia han sumat almenys un empat, mentre que el Vila-real B, el Mestalla i l'Atzeneta han perdut.

Victòries de l’Hèrcules i l’Atlètic Llevant

En el grup per l’ascens a la Primera RFEF, l’Hèrcules i l’Atlètic Llevant han aconseguit la primera victòria en la segona fase i continuen en la lluita per pujar de categoria. Els alacantins han vençut 1-0 el Badalona amb gol de Pastorini (1-0) i el filial granota s’ha imposat al Llagostera després de remuntar la diana inicial dels catalans (2-1). Amb aquests resultats, els dos equips s’apropen als dos primers llocs, que donen l’ascens a la Primera RFEF: l’Hèrcules és cinqué i l’Atlètic Llevant, sisé. L’altre representant valencià del grup, La Nucia, ocupa l’última plaça després de l’empat a zero contra el Cornellà.

L'Alcoià i el Vila-real B es compliquen les opcions d'ascens a Segona

Pel que fa al grup per l’ascens a la Segona Divisió, cap dels dos equips valencians ha pogut sumar els tres punts. L'Alcoià s'ha hagut de conformar amb un empat contra el Gimnàstic de Tarragona (1-1), tot i que l'equip de Vicente Parras s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Juanan. El Vila-real B, per contra, ha perdut en la visita de l'Andorra al Mini Estadi (1-3) i ja té molt complicat pujar a la categoria de plata del futbol estatal. Un poc millor estan els alcoians, que tenen tres punts més que el filial groguet, però ja no es poden permetre moltes més entropessades si volen aconseguir l'ascens.

L'Atzeneta i el Mestalla no alcen el cap

En el grup per la permanència en la Segona RFEF, l’Atzeneta i el Mestalla han patit la segona derrota en dos partits en aquesta segona fase i segueixen en llocs de descens a la Tercera RFEF, cinquena categoria. El filial valencianista ha caigut a Paterna contra l’Olot (0-1) i el Prat s’ha endut els tres punts del Regit (1-2). En canvi, l'Oriola ha aconseguit un triomf vital a Los Arcos contra l'Espanyol B (2-1) que li permet seguir viu en la lluita per la permanència, encara que ara mateix ocupa el penúltim lloc del grup.

També et pot interessar

stats