L'Hèrcules fa història en l'inici de la Lliga

L'Hèrcules ha fet quatre victòries consecutives en aquesta lliga. Un fet que el club blanc-i-blau no aconseguia des de feia 84 anys.

L'Hèrcules és l'únic equip de Segona B  que ha guanyat tots els partits.
L'Hèrcules és l'únic equip de Segona B que ha guanyat tots els partits.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Maria Gómez
Carles Figuerola
18 de setembre 2018 - 01:10

L'Hèrcules és líder en solitari del grup tercer de la Segona B i ha guanyat els quatre partits que ha disputat. Les victòries han generat una il·lusió renovada entre els aficionats, que desitgen que l'equip signe una bona temporada per a donar el salt definitiu a Segona.

El triomf contra l'Ebre ha reforçat la imatge de l'Hèrcules com a conjunt sòlid, amb arguments futbolístics, i ha demostrat que no se sembla gens al conjunt de la passada campanya, que no va poder ni classificar-se per a la Copa del Rei.

Els resultats han creat un ambient d'optimisme entre els seguidors herculans. Un optimisme que també comparteixen els exjugadors de l'entitat. Juan Antonio Escribano és el president de l'Associació de Veterans de l'Hèrcules i va viure com a jugador l'ascens a Segona en la temporada 69-70. Ell afirma que és molt important començar la Lliga amb triomfs i recorda el que li va passar la temporada anterior al Mallorca, conjunt que va adquirir un avantatge en les primeres jornades pràcticament insalvable.

Escribano no recorda des de fa alguns anys un ambient com el que es viu en l'actualitat, amb la il·lusió i l'eufòria que hi ha en l'afició.

El club es manté prudent davant de l'eufòria

L'Hèrcules ha millorat els vincles amb l'afició però vol mantindre's de peus en terra. El director esportiu, Javier Portillo, ha assenyalat que estan molt contents amb la resposta del públic, però que cal actuar amb humiiltat i estar tranquils, perquè falta molt de recorregut i el grup tercer és molt difícil.

Portillo diu que han fitxat jugadors amb ambició i ganes. El director esportiu i l'actual tècnic, Lluís Planagumà, volen que l'equip competisca dia a dia. Afegeix que el conjunt ha de tindre fam de victòria: "Qui no tinga aquestes dues variants no pot jugar en aquest club", conclou Portillo.

Diumenge contra el Terol en el Rico Pérez, l'Hèrcules tindrà una nova oportunitat per a seguir fent història.

També et pot interessar

stats