L'Hèrcules haurà de guanyar la Llagostera per a estar en la Primera Federació

Els alacantins s'ho jugaran tot diumenge contra els catalans i a domicili gràcies a la victòria per 3-1 al Lleida Esportiu

Els jugadors de l'Hèrcules celebren un gol contra el Lleida
Els jugadors de l'Hèrcules celebren un gol contra el Lleida
Jorge Sanchis
19 de maig 2021 - 23:08

Era un partit clau. Calia guanyar per a tindre oportunitats en l’última jornada. L’equip ha eixit decidit a buscar la porta contrària i ha obtingut el control del partit. Abde i Pedro eren autèntics punyals per les bandes i en defensa l’equip estava compacte.

En el 33 Abde ha fet el primer després d’una gran jugada per la banda que arriba a la línia de fons. Ell mateix i quasi sense angle afusella la porta catalana. Cinc minuts després ha sigut Manu Garrido qui ha aprofitat un gran centre de Pedro Sánchez. La rematada no era gens fàcil.

Després del descans, el Lleida ha buscat la porteria de Falcón, que s’ha mostrat molt segur. Els catalans arriscaven per necessitat i en el 61 Pedro Sánchez ha sentenciat el partit. Una vegada més, Abde ha centrat perquè es tancara la paradeta. El Lleida avisava amb Falcón ja batut, però la defensa ha evitat el gol. En el 68 Cano ha retallat distàncies. Quedaven pocs minuts i els de Manolo Díaz tenien el partit controlat.

A la fi, victòria fonamental per a continuar amb aspiracions, que ho deixat tot per a diumenge a les 12 del migdia al Camp Municipal de Llagostera. Serà un partit transcendental, en el qual només valdrà la victòria, i que podran seguir en directe en La finestra esportiva, de la televisió d'À Punt.

També et pot interessar

stats