L'Hèrcules guanya en Segona B

Només l´Hèrcules d´Alacant guanya en la jornada 29 del grup III de la Segona B.

Un gol d´Alejandro Tarí en el minut 93 ha afavorit la victòria de l´Hèrcules d´Alacant contra la SD Formentera en un enfrontament disputat a l´estadi José Rico Pérez. El jugador de la pedrera, que eixia al terreny de joc en el minut 67, ha anotat un gol que dóna tres punts als alacantins i que fan somiar els herculans en les opcions d´estar en la lligueta d´ascens a la divisió de plata. El gol de Tarí és el segon marcat pel jove futbolista del planter aquesta temporada on ha participat en tretze partits tot i que en cap d´ells ha sigut titular.

Important també per a somiar l´ascens, l´empat de l´Elx contra l´Alcoia. Javi Flores avançava els il·licitans, però en el 65 Nieto marcava el gol dels locals, el primer que marca el conjunt del Collao com a local des del passat 5 de novembre. Un marcador que deixa l´Alcoià a tres punts de la promoció de descens i l´Elx situat en el tercer lloc de la classificació a només dos punts del filial del Vila-real que es manté com a segon classificat després d´empatar a casa contra el líder, el RCD Mallorca a un.

Destaca en aquesta jornada 29 també la derrota del València Mestalla després de 14 jornades invicte. El filial valencianista va perdre al camp de l´Ebro a terres aragoneses per la mínima, però es manté en el lloc deu de la classificació.

Amb la mateixa puntuació que el Mestalla, 39 punts, està l´Atlètic Saguntí que ha perdut 1-2 contra el Badalona i suma només dos punts dels últims 12 disputats amb un balanç de quatre jornades sense guanyar.

Per la seua part, l´Ontinyent amb l´empat contra el Sabadell es queda amb 42 punts sèptim classificat, només un punt per davant de l´Hèrcules que amb Visnjic en la banqueta ha aconseguit 7 dels últims 12 punts disputats.