L'Hèrcules empata 1-1 amb el Castelló en un polèmic partit

L'Hèrcules CF es col·loca líder en solitari malgrat l'empat amb el CD Castelló en un partit polèmic dins i fora del camp.

El CE Castelló ha aconseguit empatar amb el líder al Rico Pérez
El CE Castelló ha aconseguit empatar amb el líder al Rico Pérez

L'empat de l'Hèrcules amb el Castelló en un partit en què bona part de l'atenció informativa ha estat fora del camp pels violents incidents que s'han produït, ha sigut un contratemps per a l'Hèrcules, que hui podia haver ampliat encara més la seua diferència amb el Vila-real B. L'empat a un amb el Castelló, en els llocs de descens de la classificació, era un impossible per als aficionats alacantins i quasi un somni per als orelluts. Però en un partit en el qual hi ha hagut de tot i en què l'Hèrcules ha acabat amb només 9 jugadors en el camp, la lògica esportiva perd tota la seua virtualitat. L'equip de La Plana ha eixit amb un onze configurat per a atacar al màxim i, al capdavall, al míster, David Gutiérrez, li han eixit bé les coses.

L'Hèrcules s'ha avançat amb el gol de penal de Carlos Martínez. A les acaballes de la primera part, tanmateix, s'ha produït la sorpresa amb el gol de David Cubillas, que ha rematat a la xarxa la falta treta per Verdú. A la segona part, el partit no s'ha mogut i l'àrbitre ha sigut el protagonista amb les expulsions de Juanjo Nieto i Emaná per part de l'Hèrcules i Carlos Delgado pel que fa al Castelló. L'Hèrcules guanya el lideratge i el Castelló un punt que li pot donar moral. Li serveix també per a abandonar l'últim lloc d'aquest grup tercer de la Segona Divisió B per a situar-se penúltim. No és molt, però pas a pas es pot fer camí.

El Vila-real punxa en casa amb l'Olot

La derrota del Vila-real per 1-2 amb l'Olot fa que els groguets perden la primera posició de la classificació. Un pas enrere en el mà a mà que tenen amb l'Hèrcules pel lideratge. Els hòmens de Miguel Álvarez es troben ara en segona posició, amb 23 punts, encara en un lloc que permet jugar el play-off d'ascens a Segona Divisió. La veritat és que perdre davant l'Olot ha caigut com un poal d'aigua freda a la ciutat esportiva del Vila-real perquè l'equip estava donant moltes bones sensacions en les últimes jornades i no s'esperava que els catalans els furtaren durant la primera part el control de la pilota, la millor qualitat dels de La Plana. Potser s'explicarà per les nombroses baixes que hi tenia, però no és un argument que justifique tants minuts de caos en un equip que estima tant el baló. Siga com siga, el cert és que el Vila-real es va recuperar a la segona part i Akale, que havia eixit per Mario, va empatar el partit. El segon gol de l'Olot va ser el resultat d'un penal xiulat a Simón Moreno per mans. Una decisió de l'àrbitre molt qüestionada pel respectable. I, al final de l'encontre, també va fer acte de presència la mala sort. Al minut 90 Pedro Martínez va estavellar un baló al travesser que impedia l'empat groguet.

L'Atlètic Llevant salva l'empat en l´últim minut del partit

L'Atlètic Llevant ha empatat 2-2 amb el Peralada a la ciutat esportiva de Bunyol en un partit vibrant en què els granotes han estat a punt de perdre els tres punts. Només un penal al tercer minut de descompte, l´últim de la segona part i molt protestat pels catalans, ha permés que el Llevant haja pogut sumar un punt. El cas és que Pepelu va llançar la pena màxima per a posar al marcador l'empat definitiu. El rival del Girona ha fet un gran partit en què durant molt de temps ha sigut l'amo del baló. També és cert que a partir del minut 20 de la segona part el Llevant ha tret tota la força al seu abast per a intentar no perdre el partit. Els gironins sempre han anat per davant en el marcador i l´única ocasió en què el Llevant ha pogut avançar-se, a les acaballes de la primera part, ha errat un penal transcendental. Pel Peralada, Pau Miguélez ha sigut l'autor dels dos gols i Aitor Pascual i Pepelu han sigut els golejadors del Llevant. Els granotes ocupen el lloc set de la classificació amb 16 punts.

El nou entrenador de l'Ontinyent s'estrena amb victòria

Pel que fa a la part templada de la taula, l'Ontinyent té 16 punts després d'haver guanyat a l'Espanyol a la ciutat esportiva Dani Jarque. El gol de Soler al minut 53 ha donat la victòria als de La Vall d'Albaida. S'ha fet vàlida la vella dita d'entrenador nou, victòria segura. La substitució de Miguel Ángel Mullor per Vicent Parra, que ja s'ha assegut a la banqueta, ha sigut certament una de les notícies de la setmana. Per la seua part, el València Mestalla no aconsegueix assolir bons resultats. Derrota també de L'Alcoià amb el Lleida Esportiu per 2-0. El partit era complicat perquè els d'Alcoi s'enfrontaven a un dels grans d'aquesta lliga, que ja és tercer, empatat a punts amb el Vila-real B.

En zona de descens es troba el València Mestalla, que ha empatat a un amb el Sabadell. S'ha avançat el visitant i un gol d'Ángel al minut 62 ha permés contrarestar-lo i guanyar almenys un punt. Certament el València Mestalla es troba en una situació delicada, tot i que en alguns moments aconsegueix fer un bon joc i traçar bones jugades. Tanmateix, l'equip no sembla tindre l'espenta necessària per a traure els punts, especialment quan juga en casa.

També et pot interessar

stats