L'Hèrcules derrota el líder i el Castelló deixa de ser cuer

En Segona B, l'Hèrcules CF ha guanyat 2-1 el líder, el Villareal B. El CE Castelló ha vençut l’Ontinyent i abandona l'última posició.

Els jugadors de l'Hèrcules s'abracen després de derrotar 2-1 el Villareal B

El Villarreal B ha començat marcant al Rico Pérez amb gol de Moreno en el minut 2, però només mitja hora li ha costat empatar a l'Hèrcules CF amb gol de Íñiguez. I en els últims minuts de la primera part Emaná ha posat per davant els locals. D'aquesta manera, els alacantins aconsegueixen una victòria important davant el líder de la categoria, el Villarreal B que, tot i això, continua mantenint la mateixa distància de quatre punts amb el Lleida, que sorprenentment ha perdut a casa davant l'Espanyol B. L'Hèrcules, per la seua part, es manté cinqué, amb 35 punts, a només un punt dels llocs que donen dret a jugar el play-off d'ascens.

El València Mestalla ja és penúltim amb només 21 punts

Mentrestant, el València continua sense alçar el cap. El joc és moltes voltes millor que els resultats, però en futbol el que importa és marcar i els blancs pateixen molt per a fer diana en porteria contrària. En aquesta vint-i-unena jornada s'ha repetit la història i a l'Antoni Puchades de Paterna no han pogut passar de l'empat amb el Terol, que ja és el cuer.  El gol aragonés ha sigut de penal de Dieste en el minut 42. El València Mestalla ha empatat en la segona part amb gol de Jiménez. Però la victòria s'ha tornat a escapar i els de Miguel Grau són ja antepenúltims.

El Castelló deixa de ser cuer, però es manté en zona de play-off de descens

El Terol ocupa la cua que deixa el CE Castelló que ha guanyat 2-0 l'Ontinyent. Un gol de Gálvez només començar la primera part i un altre de César Díaz en el primer quart d'hora de la segona fan que els orelluts pugen al 17é lloc amb 21 punts. L'Ontinyent s'hi troba només un lloc per damunt. En resum, tres equips valencians, Ontinyent, Castelló i València Mestalla estan en la zona perillosa, on s'ha de jugar el play-off de descens

Empats de l'Atlètic Llevant i de l'Alcoià

L'Atlètic Llevant ha jugat a Bunyol amb un dels grans, el Barcelona B, i han empatat a zero. Els de Tevenet, que continuen en llocs de permanència però molt prop del descens, han disposat de bones oportunitats, com ara les de Juan Delgado i Joel. A pesar de les diverses ocasions, l'Atlètic Llevant s'ha quedat hui sense obtindre el premi a l’esforç.

L'Alcoià també  ha empatat a zero al Collao amb l'Atlètic Balears.  El davanter debutant Pino ha estat el millor, però la dura defensa balear ha impedit el triomf. Els alcoians flirtegen amb el descens, amb només 24 punts.