L'Hèrcules deixa el lideratge

L'equip alacantí ha perdut 2-3 contra el Penya Independent i cau fins al quart lloc del grup tercer de Segona RFEF

Una acció del partit entre l'Hèrcules i el Penya Esportiva
Una acció del partit entre l'Hèrcules i el Penya Esportiva / Twitter: @cfhercules

El lideratge en el grup tercer de Segona Federació només li ha durat una setmana a l'Hèrcules. L'equip alacantí ha entropessat a casa contra un dels equips de la part baixa de la taula, el Penya Esportiva, després de caure per 2-3.

L'equip entrenat per Rubén Torrecilla ha hagut d'anar tot el partit a remolc. Javi Moreno ha igualat dues vegades l'avantatge visitant. I quan l'Hèrcules estava bolcat a la recerca del gol de la victòria, el que ha arribat ha sigut el tercer dels balears. Amb aquesta derrota, els alacantins cauen al quart lloc i es queden a tres punts del nou líder, el Lleida.

Taules en el duel autonòmic

El duel autonòmic valencià de la jornada ha acabat amb taules. L'Alzira i el Torrent han empatat 1-1 al Luis Suñer Picó, en un duel en què els de Vicente Mir s'han avançat en la primera part, amb un gol de Boris. Giovanni, en el tram final del duel, ha rescatat un punt per als de Marc García. Els de l'Horta Nord queden sisens, amb 33 punts, i els de la Ribera Alta, huitens, amb 31.

Triomfs de l'Atlètic Saguntí i de l'Oriola

L'Atlètic Saguntí s'ha escapat de la zona de descens després de véncer per 1-0 el Formentera amb un gol de Jean Paul en el minut 88. Aquest resultat permet l'equip de Sergi Escobar deixar la zona de perill a dos punts de distància.

L'Oriola ha encadenat la quarta jornada sense perdre, després de derrotar el Cartagena B per 0-1, amb un gol de Diego Espejo en el temps afegit. Amb deu dels dotze últims punts en joc, l'equip entrenat per Sergi Guilló puja fins al huité lloc, i deixa la zona de descens a set punts.

Derrotes del Mestalla i la Nucia

El València Mestalla ha posat punt final a la ratxa de quatre triomfs seguits, després de caure 0-2 contra el Badalona a l'Antonio Puchades. Els dos gols visitants han arribat en el tram final del duel, quan els catalans ja jugaven amb un més per l'expulsió de Rubén Iranzo. El filial valencianista encara ha patit una nova expulsió en el temps afegit, aquesta de Rodrigo Rodrigues. Les protestes també han acabat amb una roja per a Miguel Ángel Angulo i Carlos Arroyo.

La Nucia no es desperta. L'equip entrenat per Mario Cartagena ha patit la segona derrota consecutiva després de perdre 2-3 contra l'Andratx al Camilo Cano. Els de la Marina Baixa han anat sempre a remolc, i encara que han aconseguit empatar abans del descans amb un gol d'Álex Salto, dos gols més visitants en la represa han sentenciat el duel. El gol de David López ha arribat massa tard i només ha servit per a maquillar el resultat. La Nucia és cuer i es queda a tretze punts de la permanència.

També et pot interessar

stats