L'Hèrcules defén la segona plaça contra l'Oriola

L'Alcoià aconsegueix el primer triomf de la temporada mentre que Mestalla, Llevant B i Atzeneta continuen sense guanyar.

Buenacasa ha marcat el primer gol de l'Hèrcules contra l'Oriola
Buenacasa ha marcat el primer gol de l'Hèrcules contra l'Oriola / cfhercules.

L'Hèrcules continua segon en el grup 3B de la Segona Divisió B i amplia la distància respecte als perseguidors després de la victòria contra l'Oriola, que es manté tercer. L'Alcoià aconsegueix el primer triomf de la temporada mentre que els filials del València i el Llevant, i l'acabat d'ascendir Atzeneta, continuen sense tindre'n cap.

El partit de la zona altra entre l'Hèrcules i l'Oriola ha acabat amb el triomf dels alacantins per 2-0. El primer gol l'ha fet Buenacasa, de cap, i al descompte de la segona part, amb els del Baix Segura bolcats en l'àrea herculana per a aconseguir l'empat, Abde ha sentenciat en aprofitar un contracolp.

L'Hèrcules CF ha tornat a guanyar un duel de rivalitat provincial 1.379 dies, més de 45 mesos, després de l'última ocasió en què ho va aconseguir. L'anterior triomf davant un equip de la província d'Alacant es remunta al passat 12 de febrer de 2017, quan el conjunt herculà es va imposar en la seua visita al camp de l'Eldenc (0-2). Des d'aleshores, l'Hèrcules havia disputat 11 duels contra rivals veïns, com l'Elx, l'Alcoià, l'Oriola i la Nucia sense que haguera pogut passar de l'empat.

A l'equip alacantí només el supera en la classificació l'Eivissa, que continua sense cedir cap punt en imposar-se a l'Antoni Puchades de Paterna al València per 0 a 4. L'equip balear ha mostrat la seua efectivitat de cara a porteria amb gols de Castel, Javi Lara i Ekain dues vegades. Segona derrota consecutiva d'un Mestalla, la primera com a local, que continua sense conéixer la victòria.

La Nucia ha visitat l'altre equip eivissenc de la categoria, la Penya Esportiva de Santa Eulària, en un partit que ha acabat sense gols. L'equip de l'Estadi Olímpic Camilo Cano continua sumant punts després del mal inici i de guanyar el seu primer partit en l'anterior jornada contra el Llevant B.

Precisament el filial granota és un altre dels equips que encara no sap què és guanyar aquesta temporada. En el partit d'aquest diumenge ha caigut per la mínima (1-0) contra l'Alcoià al Collao. Jony ha marcat l'únic gol del partit després que l'àrbitre assenyalara un penal.

I dissabte, empat amb gust de derrota de l'Atzeneta a casa en l'enfrontament contra el Villarreal B. L'equip que entrena David Albelda s'avançava en el minut 57 amb un gol d'Álex Chico. I no va ser fins al minut 89, que Dani Esmorís de penal marcà la diana de l'empat per al filial groguet.

L'equip de la Vall d'Albaida encara no ha aconseguit guanyar en el seu debut en la categoria de bronze del futbol espanyol. El filial groguet continua en la zona tranquil·la de la classificació amb cinc punts en quatre partits disputats.