L'Hèrcules crea una comissió social davant la manifestació de l'afició

La iniciativa arriba hores després de la declaració institucional de l'Ajuntament d'Alacant perquè el club compte amb els seguidors.

Imatge d'arxiu d'aficionats de l'Hèrcules manifestant-se amb el lema "Respecteu l'escut"
Imatge d'arxiu d'aficionats de l'Hèrcules manifestant-se amb el lema "Respecteu l'escut"

El consell d'administració de l'Hèrcules crearà la Comissió Social de l'Hèrcules d'Alacant CF, un fòrum independent format per representants de l'afició per a discutir propostes i elevar-les als dirigents.

L'Hèrcules proposa aquesta iniciativa a penes unes hores després de la declaració institucional que per unanimitat van aprovar tots els grups polítics representats en el ple de l'ajuntament d'Alacant, en la qual es va traslladar a la propietat de l'entitat la necessitat de "comptar amb l'afició per a la cerca conjunta de solucions davant la negativa marxa de l'equip i la institució esportiva".

El club proposa aquesta iniciativa a penes unes hores després de la declaració institucional que per unanimitat van aprovar tots els grups polítics representats en el ple de l'ajuntament d'Alacant, en la qual es va traslladar a la propietat de l'entitat la necessitat de "comptar amb l'afició per a la cerca conjunta de solucions davant la negativa marxa de l'equip i la institució esportiva".

També ha sigut determinant l'anunci de l'afició herculana de manifestar-se aquest diumenge per a demanar que el propietari, Enrique Ortiz, que és el màxim accionista des de fa 22 anys, deixe el club.

Aquest nou fòrum, segons apunta el club alacantí, estarà coordinat per una figura "independent" i tindrà "representants de tota l'afició herculana". L'Hèrcules, segons afegeix en el comunicat, desitja que aquest nou canal siga un "òrgan de reflexió i diàleg" que servisca perquè puguen confluir "les diferents sensibilitats que integren l'herculanisme".

També et pot interessar

stats