L'Hèrcules es consolida com a segon i amenaça el lideratge en la Segona B

El Vila-real B i l’Alcoià superen l'Oriola, el Mestalla i la Nucia empaten amb polèmica, i l'Atzeneta suma una nova derrota.

Els jugadors de l'Hèrcules celebren el gol de la victòria contra l'Atlètic Llevant
Els jugadors de l'Hèrcules celebren el gol de la victòria contra l'Atlètic Llevant / Twitter: @cfhercules. ·

En Segona B, l'Hèrcules posa pressió sobre l'Eivissa, que encara haurà de jugar aquesta vesprada. Els herculans es consoliden com a segons de grup després de guanyar l'Atlètic Llevant a la Ciutat Esportiva de Bunyol. El Vila-real B se situa tercer en superar l'Oriola, mentre que l'Alcoià, quart, ha guanyat el debutant Atzeneta. El Mestalla i la Nucia firmen un empat amb polèmica.

L'Hèrcules posa pressió sobre l'Eivissa (0-1)

Una nova victòria de l'equip de David Cubillo, aquesta vegada contra el penúltim, l’Atlètic Llevant, l'acosta a només quatre punts del líder invicte de la classificació, l'Eivissa, a falta del derbi dels equips balears. El gol dels alacantins, que tornen a guanyar fora de casa més de deu mesos després, ha arribat en el minut 64, quan Borja ha rematat magistralment una centrada de Javi Pérez des de la banda dreta.

El Vila-real B frena l'Oriola (2-0)

Dos gols d'Álex Millán han donat la victòria al filial groguet en el partit contra l'Oriola, que suma el segon partit consecutiu sense guanyar i cau de la zona de promoció d'ascens. Una zona que ocupa ara el Vila-real B, que des de la primera jornada no ha tornat a perdre.

L'Alcoià venç l'Atzeneta (1-0)

Raúl, defensa de l'Alcoià, ha sigut el protagonista del partit disputat al Collao. Ha avançat el seu equip en el minut 18 de la primera part i l’han expulsat en la segona. Una expulsió que ha donat oportunitats als de la Vall d’Albaida per a empatar. Però a la fi els de Vicente Parras s'han emportat un triomf que els situa quarts en la classificació, a només un punt de la promoció d'ascens.

El Mestalla rescata un empat al Camilo Cano amb polèmica (1-1)

Un gol polèmic de Fran Navarro a dos minuts del final va permetre dissabte al València Mestalla emportar-se un punt del partit contra la Nucia. Amb aquest empat, els dos equips, que continuen en la zona tranquil·la de la classificació, mantenen la ratxa sense perdre: els d'Óscar Fernández encadenen tres partits invictes i els del Camilo Cano en sumen cinc.

També et pot interessar

stats