L'Hèrcules consolida el lideratge en la Segona B

L'equip de Planagumà aconsegueix véncer aquesta jornada al difícil camp del Lleida per 0 a 1 i és líder amb 22 punts.

L'Hèrcules agraeix a l'afició el suport incondicional
L'Hèrcules agraeix a l'afició el suport incondicional / Twitter Hèrcules CF Oficial

L'Hèrcules és més líder i encadena dues victòries seguides, aquesta vegada a casa del fins a aquest cap de setmana inexpugnable camp del Lleida. Una excepcional rematada de cap d'Álvaro Pérez a la treta d'un córner de Pol Roigé ha desequilibrat un partit molt disputat. Els alacantins han estat millor durant tot el partit, especialment en la primera part quan han pogut arredonir el marcador amb ocasions que partien de les botes de Juli o Carlos Martínez. En els últims minuts, els de Planagumà han pogut ampliar el marcador al contracolp. Amb 22 punts i 7 victòries, l'Hèrcules és un líder ferm.

El que tampoc afluixa és el Vila-real B, que consolida la segona posició amb 20 punts i 6 victòries. Malament se li posaven les coses quan l'Atlètic Balears s'avançava al Miniestadi amb gol de Shashoua. Però els groguets s'han mostrat contundents i decidits i s'han llançat cap al triomf final amb una gran actuació del nigerià Samu, que ha sigut l'autor dels dos gols que han capgirat el marcador. El primer en arredonir una gran jugada per la banda esquerra de Villa, i el segon en una jugada personal en què ha deixat assegut el meta balear.

L'Alcoià s'ha imposat en un partit boig i amb molts gols al València Mestalla per 2 a 3 a Paterna. El Mestalla s'avançava en rematar Hugo totalment a soles un baló mort al mig de l'àrea alcoiana. Navarro empatava i Rubio, des de fora de l'àrea, posava l’1 a 2 per a l'Alcoià en l'electrònic en poc més de 5 minuts. El sud-coreà Lee anivellava el marcador per als valencians també d’un potent tir pocs minuts abans del gol final d’Óscar Díaz. El davanter madrileny, inèdit fins dissabte, es reivindicava així com a golejador del Club Esportiu Alcoià.

L'Ontinyent ha merescut més en el seu enfrontament davant de l'Olot a El Clariano. Els gironins han desplegat un plantejament molt conservador, mentre que l'Ontinyent ha intentat guanyar des del minut 1. Les ocasions han arribat sobretot en el segon acte, però ni Fran Machado ni David Torres, ni l'extrem natural d'Atzeneta d'Albaida, José Antonio Soler, les han pogudes materialitzar. Punt important que trenca una dinàmica negativa i torna a insuflar optimisme els de la Vall d'Albaida.

Qui també està en ratxa és l'Atlètic Llevant, que suma de 3 en 3. Si fa una setmana guanyava a Alcoi, aquest diumenge ho ha fet a la ciutat esportiva de Bunyol davant d'un corretjós Ejea de los Caballeros. 2 a 0 ha sigut el resultat final d'un partit molt físic en què Manu Viana ha sigut el doble golejador. El filial granota frega els llocs de privilegi de promoció d'ascens amb 15 punts i 4 victòries.

I el Castelló intentarà canviar la seua tendència i celebrar la primera victòria de la campanya la setmana que ve a Castàlia davant del Lleida, perquè aquest diumenge ha perdut per 2 gols a 0 al camp del Badalona i continua en llocs de descens amb 8 punts aconseguits amb 8 empats. Caballero i el defensa Regalón han sigut els jugadors més destacats en la faceta ofensiva, però poc han pogut fer els de Guti per a remuntar un gol de penal i el de la sentència del Badalona aconseguit en el minut 74 de partit.

També et pot interessar

stats