L'Hèrcules celebra el centenari amb un triomf

L'equip alacantí, que ha trencat una ratxa de tres jornades sense guanyar, ha derrotat 2-1 el Penya Deportiva

Harper celebra el primer gol
Harper celebra el primer gol / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules ha rematat la setmana de celebracions pel centenari del club amb un triomf davant la seua afició al Rico Pérez. L'equip entrenat per Ángel Rodríguez ha guanyat 2-1 el Penya Esportiva i trenca així una ratxa de tres jornades sense guanyar.

Els alacantins han hagut de remuntar el gol inicial dels eivissencs, que s'han avançat pràcticament només començar. Harper, en la primera part, i Alvarito, ja en la represa, li han pegat la volta al partit. L'Hèrcules es queda amb 12 punts, a només un de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

El Mestalla entropessa a Eivissa

Precisament el límit de la zona de play-off d'ascens el marca el València Mestalla, tot i la derrota contra l'Eivissa Illes Pitiüses per 1-0. L'equip entrenat per Miguel Ángel Ángulo no ha trobat el seu joc i no ha pogut contrarestar el gol dels locals en la primera part.

L'Alzira no arranca

En aquest inici de temporada, l'Alzira està mostrant dues cares ben diferents. Els de la Ribera Alta jugaran la final de la Copa Federació, una competició en què han certificat el bitllet per a la Copa del Rei. Però en el grup tercer de Segona RFEF les coses no acaben de rutlar. L'equip de Fran Alcoy ha encadenat la segona derrota seguida després de perdre 0-1 contra el Formentera i cau a llocs de descens a Tercera RFEF.

L'Atlètic Saguntí rescata un punt

L'Atlètic Saguntí ha sumat un bon punt en la visita al Lleida, que el manté fora de la zona de descens a Tercera RFEF. Els catalans s'han avançat en la primera part, però un gol de Gonzalo Serrano a vint minuts pel final ha servit perquè els del Camp de Morvedre empaten el duel.