L'Hèrcules assalta el lideratge

L'equip alacantí té més a prop l'ascens directe a Primera RFEF després de derrotar 5-1 el Penya Deportiva

L'afició celebra un dels gols
L'afició celebra un dels gols / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules continua ferm en el camí cap a l'ascens a Primera RFEF. L'equip alacantí ha aconseguit la quarta victòria seguida després de derrotar el Penya Deportiva per 5-1 al Rico Pérez i ja és el líder del grup tercer de Segona RFEF. Els de Rubén Torrecilla tenen un punt d'avantatge sobre el Lleida, que serà el rival en l'última jornada en el feu alacantí.

Els herculans han encarrilat el triomf amb dos gols de Coscia en els primers minuts del duel. I Alvarito, Marcos Mendes i Richie han arredonit la festa al Rico Pérez. Quan falten dos jornades perquè concloga la Lliga, els alacantins depenen d'ells mateixos per a obtenir l'ascens directe a la tercera categoria del futbol estatal.

L'Alzira agafa aire

L'Alzira ha fet un pas important cap a la permanència, després de derrotar el València Mestalla en el duel autonòmic valencià de la jornada en el grup tercer de Segona RFEF. L'equip de Marc Garcia s'ha avançat en el marcador amb un gol en pròpia porta d'Hugo González, però Iranzo ha restablit la igualada només començar la represa. Giovanni, amb una diana en el minut 55, ha donat la victòria als de la Ribera Alta. Amb aquest resultat, els dos equips es queden amb 42 punts, quatre per damunt de la zona de descens a tercera RFEF.

L'Atlètic Saguntí s'allunya del descens directe

L'Atlètic Saguntí ha aconseguit un triomf vital en la lluita per la permanència, després de derrotar 1-2 el Terrassa amb un gol en el temps afegit. L'equip del Camp de Morvedre ha remuntat el gol inicial dels catalans per a sumar una victòria que els deixa amb 41 punts, encara en zona de play-off de permanència, però a tres de la zona de descens directe.

El Torrent s'acosta a la permanència

El Torrent ha fet un pas més cap a l'objectiu de la permanència, després d'empatar a zero contra el Sant Andreu. L'equip de Vicente Mir, amb 45 punts, ja no pot baixar directament i manté quatre punts de marge respecte a la zona de play-off de permanència.

Triomf de la Nucia

La Nucia s'ha retrobat amb la victòria dos mesos i mig després. L'equip de la Marina Baixa ha derrotat 2-0 el Manresa, amb els gols de Cristian Martínez i Juan Delgado. Aquest triomf permet als valencians lluitar per no acabar la temporada en l'últim lloc.

Entropessada de l'Oriola

L'Oriola ha perdut 1-2 a casa contra el Linense, però es manté en la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF. L'equip entrenat per Sergi Guilló és cinqué amb cinquanta punts, dos més que el seu perseguidor, quan falten només dos jornades perquè acabe la Lliga.

També et pot interessar

stats