L’Espanyol s’imposa al Llevant per la mínima

Segona derrota de la temporada per a l’equip de Paco López.

Sergio García en l’acció del gol
Sergio García en l’acció del gol / Quique García (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
16 de setembre 2018 - 21:18

A Cornella-El Prat s’han trobat dos equips molt semblants  que buscaven la victòria, no sols per sumar els tres punts sinó perquè comportava pujar a la zona noble de la taula. 

Espanyol i Llevant han arribat en condicions pràcticament idèntiques; mateixos punts, una victòria, un empat i una derrota. Les diferències, en l’estadística. De les 17 vegades que els granota han visitat l’Espanyol, només dos ha aconseguit guanyar. Esta vegada tampoc no han pogut nivellar les dades.

Imprecisions i poques ocasions en la primera part

Moltes imprecisions en els primers compassos amb molta feina per a les defenses però pocs xuts entre els tres pals. 

A l’Espanyol el perill arribava dels peus de Baptistao dos vegades, però l’ocasió més clara l’ha tinguda Borja Iglesias a la mitja hora en un mà a mà que ha obligat Oier a estirar-se.

Amb els últims 5 minuts ha arribat també el millor Llevant i Jason ha enviat l’esfèric fregant el travesser després d’una gran jugada granota.

Més oportunitats i gran actuació d’Oier a la represa

La segona meitat ha començat amb una magnífica acció de Morales que ha retallat dues vegades la defensa i ha provat Diego López. Només tres minuts després Bardhi obligava a estirar-se de nou el porter.

El Llevant creava les millors ocasions i l’Espanyol rematava. Al 52, Sergio García es desfeia de Campaña per a posar el baló al fons de la xarxa. El davanter català no ha tingut pietat del seu exequip i posava els periquitos en avantatge.

El gol els ha donat alè i els de Rubi han tornat a provar Oier una vegada i altra buscant el de la tranquil·litat. El porter basc ho ha evitat parant tot l’imaginable i evitant una golejada major.

Fins l’últim minut, el Llevant ha buscat un empat que a la fi no ha arribat. Segona derrota de la temporada per als de Paco López. 

També et pot interessar

stats