L'Espanyol fa oficial la destitució de Vicent Moreno i Rufete

Luis Blanco i Domingo Catoira seran els substituts d'entrenador i director esportiu, respectivament

El tècnic Vicent Moreno s'ha acomiadat aquest matí de la plantilla i de la premsa
El tècnic Vicent Moreno s'ha acomiadat aquest matí de la plantilla i de la premsa / Agència Efe

L'Espanyol, pròxim rival del València, ha fet oficial aquest divendres la destitució del valencià Vicent Moreno, fins ara entrenador del primer equip, i de Francisco Joaquín Pérez Rufete, exjugador valencianista, que ocupava el càrrec de director esportiu de l'entitat catalana.

Luis Blanco, tècnic del filial, serà el responsable del bloc de manera provisional fins al final de temporada i, per tant, s'assentarà a la banqueta del primer equip en la visita del València a Cornellà de Llobregat.

Domingo Catoira, fins ara secretari tècnic blanc-i-blau, i que també va formar part de la direcció esportiva del València durant l'etapa de Braulio Vázquez, serà el substitut de Rufete.

El club blanc-i-blau tenia la decisió presa en el cas de Moreno i Rufete, ja que entén que l'estructura esportiva ha complit l'objectiu de retornar al club a Primera Divisió i consolidar-lo en la màxima categoria.

La directiva blanc-i-blava, amb el president Chen Yansheng al capdavant, entén que, una vegada segellada la continuïtat en la màxima categoria del futbol espanyol, l'equip necessita un canvi de lideratge des de la banqueta.

El tècnic de Massanassa va arribar a l'entitat a l'agost de 2020, després del descens a Segona, i va ser l'encarregat de portar l'Espanyol de nou a la màxima categoria.

També et pot interessar

stats