Dani Parejo: "Em fa pena que un club com el València es veja així des de fora"

El migcampista parla en exclusiva per a À Punt Mèdia de la seua polèmica eixida del València i del seu present com a groguet.

Dani Parejo parla, en exclusiva, amb À Punt Mèdia
Xavier Rubert
25 de març 2021 - 11:14

Dani Parejo ha sigut un dels referents del València CF en els últims anys. Després de deixar el club l'estiu passat, el migcampista viu una segona joventut en el Vila-real, on és un jugador clau en l'esquema d'Unai Emery. Ara, Parejo ha concedit la seua entrevista més sincera a les càmeres d'À Punt Mèdia.

El de Coslada està molt il·lusionat amb la part final de la temporada, en què els groguets volen fer història en l'Europa League, on ja estan en quarts de final, i on també es juguen la participació en competicions europees l'any que ve. "Queda mes i mig de competició molt bonic i molt exigent, i hem d'estar preparats per a tot", ha afirmat.

Sobre la seua nova casa, Parejo assegura que "es respira alegria i bon rotllo. És un equip i un grup humil". Unes declaracions que contrasten sobre el que pensa del seu exequip.

Tot i que afirma que té molts bons records sobre els que han sigut els millors anys de la seua carrera, Dani Parejo no amaga sentir-se "alliberat" després d'haver passat "uns anys molt difícils i molt durs". El rumb que ha pres l'equip a nivell esportiu i institucional en els últims anys li dolen especialment. "Em fa pena que un club com el València es veja així des de fora", ha comentat.

També destaca el fet que en moltes ocasions hi ha coses que estan molt per damunt dels jugadors. "Són coses que nosaltres no podem entrar a valorar perquè no pots fer res", matisa el jugador.

En l'entrevista, Parejo també apunta que en el València no hi havia dies tranquils, perquè "pareixia que sempre havien de passar coses".

No obstant això, el madrileny desitja el millor al club, als seus amics i a l'afició "perquè s'ho mereixen", i no s'oblida de recordar que ho ha donat "tot pel València" i que se n'ha anat "molt satisfet".

També et pot interessar

stats