L'entrenador del Jubelama agredeix el del Cadet B del Castelló

Nacho Viciano ha presentat denúncia per lesions contra Carlos Salvador i el Castelló també denunciarà el cas per la via federativa.

L\'entrenador del Jubelama agredeix el del Cadet B del Castelló
L'entrenador del Jubelama agredeix el del Cadet B del Castelló

El partit Jubelama - Castelló B era un partit de tensió perquè estava en joc el lideratge de la categoria. Al llarg de l'enfrontament hi va haver un encreuament de paraules entre la banqueta del Jubelama i la del Castelló, segons relata Nacho Viciano, entrenador del Castelló. Quan feia 40 minuts que el partit havia conclòs els dos entrenadors van coincidir al pàrquing i allí mateix l'entrenador del Jubelama, Carlos Salvador, va sacsar del braç i li va pegar una punyada a la mandíbula Nacho Viciano, recorda el tècnic del filial blanc-i-negre.

Doble denúncia

Viciano va ser atés al servei d'urgències de l'Hospital Jaume I de Castelló. El comunicat mèdic indica que tenia un edema al braç esquerre i una ferida a les genives.

Després va presentar denúncia a la comissaria de la Policia Nacional contra Carlos Salvador, que ha reconegut a la redacció d'esports d'À Punt que hi va haver paraules, però no agressió.

El Club Esportiu Castelló ha declarat que denunciarà Carlos Salvador per la via federativa.

També et pot interessar

stats