L'Elx i el Vila-real B continuen en la lluita per l'ascens a Segona

L'Elx i el Vila-real B passen a la pròxima ronda per a l'ascens a la Segona Divisió.

L\'Elx i el Vila-real B continuen en la lluita per l\'ascens a Segona
L'Elx i el Vila-real B continuen en la lluita per l'ascens a Segona

L'Elx ha guanyat el Múrcia (3-2) en un partit que només al final se li ha complicat. En tot cas, la qüestió era superar l'eliminatòria i passar a la segona ronda. Els gols d'Iván Sánchez, kaba i Manuel Sánchez han sigut suficient. 

Contràriament, el que semblava el partit més fàcil, a priori, el que jugava a casa el Vila-real B contra el filial de l'Athletic de Bilbao, ha estat a punt de complicar-li la festa. El Bilbao B ha marcat dos gols en la primera part i ha posat als castellonencs la por en el cos. Malgrat tot, aquests han sabut reaccionar en la segona, en la qual han tingut bones oportunitats per a marcar. 

A la fi, el Vila-real B passa també a la següent ronda per a l'ascens a Segona Divisió en fer valdre l'1-3 que va aconseguir a Bilbao, amb el valor doble del gol marcat fora de casa. La plantilla, passat l'esglai, ha pogut respirar i rebre els aplaudiments de la parròquia grogueta.

Bons resultats per als dos equips valencians i, com ha dit l'entrenador del Vila-real B: "Mai no havia gaudit tant d'una derrota", que realment no es correspon tampoc amb el joc que ha fet l'equip en la segona meitat i les oportunitats que ha tingut per a obrir el marcador.

També et pot interessar

stats