L'Elx veu perillar el play-off per l'ascens

El Comité de Competició sentencia que el partit entre el Deportivo de la Corunya i el Fuenlabrada s'ha de jugar aquest dimecres.

L'Elx s'ha mostrat contrari a la resolució del Comité de Competició
L'Elx s'ha mostrat contrari a la resolució del Comité de Competició

El Comité de Competició ha comunicat que el Dépor-Fuenlabrada s'ha de disputar este dimecres a Riazor. Ara bé, dir que el duel es disputarà tal vegada siga ciència-ficció, perquè cal recordar que el Deportivo ha dit des d'un primer moment que no es presentaria al partit i que, a més, aquest matí cap dels seus jugadors ha passat el pertinent PCR, tal com obliga la Lliga 48 hores abans d'un enfrontament. Quines conseqüències té aquesta decisió per a l'Elx? El Fuenlabrada sumaria els tres punts, però encara tot estaria pendent de l'expedient extraordinari als madrilenys per haver incomplit, presumptament, el protocol de la Lliga respecte dels positius que afectaren fins a 33 membres del club. L'expedient podria suposar la posterior sanció al Fuenlabrada, amb pèrdua de punts, i, en aquest cas, l'Elx seria el que finalment jugara el play-off d'ascens a Primera.

La Lliga, fins i tot, ha fet públics els horaris dels play-offs. La primera eliminatòria seria l'anada el 13 d'agost i la tornada el dia 16. La segona eliminatòria es jugaria els dies 20 i 23 d'agost.

La decisió del comité perjudica per complet l'Elx. Després de dues setmanes d'incertesa, de caos absolut, el beneficiat és el Fuenlabrada, que és el que ha provocat tota la situació després del positiu per coronavirus d'alguns dels seus jugadors.

A última hora de la vesprada de dilluns, l'Elx s'ha pronunciat en un comunicat en contra de la decisió de programar el partit entre el Dépor i Fuenlabrada, al mateix temps que afirma que "havent-se alterat essencialment i per fets greus relacionats amb el CF Fuenlabrada, la integritat de la competició, aquest intent fallit, tardà i absurd de restablir-la" no fa més que augmentar el perjuí del futbol espanyol. També sol·licita a la Lliga que es pronuncie en relació amb la classificació de l'Elx per a disputar els play-offs a la Lliga Santander.

També et pot interessar