L’Elx no troba el camí del triomf

El conjunt il·licità empata contra l’Oviedo al Carlos Tartiere.

El conjunt il·licità empata contra l’Oviedo al Carlos Tartiere

Jornada sisena de la Lliga 123 i l’Elx continua sense guanyar un encontre. Després de dues derrotes i tres empats, l’equip de Pacheta només ha aconseguit un punt en l’encontre contra l’Oviedo, a l’Estadi Carlos Tartiere. El conjunt il·licità ha viatjat a la capital asturiana amb una plantilla minvada a causa de les baixes per lesió de Josan, Xavi Torres, Zotko i Manu. Tot i això, els franjaverds han començat el partit encarant la porteria rival. Ha sigut en el minut 5 quan Manu Sánchez, en un córner que han executat Borja Martínez i Javi Flores, ha xutat per a marcar el primer gol de l’enfrontament.

Els dos equips han continuat molt igualats en possessió del baló. En el minut 24, ha arribat el gol de l’Oviedo. El porter de l’Elx, José Juan, ha fet una mala eixida que Joselu i ha aprofitat per a pujar l’1 a 1 al marcador.

Després d’aquesta acció, els de Pacheta s’han posat a jugar a la contra tot esperant fer-ne el segon. Una ocasió del conjunt asturià per part de Saül Berjón ha colpejat l’esquadra. Seguidament, ha arribat l’oportunitat de marcar per a l’Elx. Sory Kaba s’esvara i perd l’ocasió d’anotar, a porta buida, el segon gol després d’una errada del porter rival.

La segona part ha començat amb un Elx que dominava l’encontre, però sense materialitzar les oportunitats que han tingut de marcar i guanyar el partit. Finalment, el marcador no s’ha mogut i el conjunt de Pacheta ha tornat a casa amb un punt que té gust de poc.