L'Elx aconsegueix més que tres punts a Girona

Triomf de prestigi dels de Pacheta a Montilivi, amb gols d'Iván Sánchez i Danilo.

L'Elx festeja el primer gol, d'Iván Sáchez
L'Elx festeja el primer gol, d'Iván Sáchez
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Natxo Lara
Raül Pina
12 d'octubre 2019 - 18:06

L'Elx s'ha imposat, no sense patiment, al Girona al seu estadi per 0 gols a 2, en un partit d'ofici en què els de Pacheta han estat més que efectius i han sabut rematar el rival quan més pressionava la porta d'Edgar. De fet, el segon gol ha sigut quan el Girona tenia absolutament embotit els franjaverds a la porteria i després que Badia ha tret diverses situacions límit davall dels pals.

L'encontre ha començat molt bé per als de Pacheta perquè, en el minut 4, a penes iniciar-se el duel, una nova genialitat d'Iván Sánchez els ha posat per davant. És la classe acció a què ens té acostumats el futbolista andalús. Talent i definició perfecta amb la cama esquerra. L'Elx dominava totalment el joc en la primera part  i Nuke Mfulu, Nino i Yacine han pogut marcar. L'ocasió més clara ha sigut la de Yacine, que ha rematat de cap fora fregant el pal.

En la segona part, els de Pacheta han tractat de contrindre l'allau dels d'Unzué, que ha incomodat molt la rereguarda il·licitana amb ocasions clares. Una l'ha estavellada Stuani al pal. Els altres s'han trobat sempre el mateix protagonista: Edgar Badia, el porter català que ha tornat a salvar l'Elx.

Quan més pressionava el Girona, una acció d'estratègia ha servit per a sentenciar el partit. Fidel ha tret un córner que Danilo s'ha encarregat de cabotejar al fons de la xarxa. No hi ha hagut temps per a la reacció del Girona, un dels equips cridats a ocupar les primeres posicions en la taula classificatòria.

Amb la d'aquest dissabte, l'Elx acumula enguany tres victòries fora de casa: Alcorcón, Oviedo i Girona. L'Elx ja té 16 punts i està en disposició de començar a opositar en la zona de play-off.

En el balanç negatiu, el defensa Juan Cruz s'ha lesionat durant el calfament i les previsions apunten cap a un trencament fibril·lar. Els pitjors pronòstics el deixen sis setmanes de baixa.

També et pot interessar

stats