L'Elx no pot contra tots els elements (1-2)

L'àrbitre no ha concedit un gol a Fidel en l'últim minut per una polèmica falta de Verdú a Lucas Vázquez, que hauria enviat l'eliminatòria als penals

Verdú es lamenta després del segon gol del Reial madrid
Verdú es lamenta després del segon gol del Reial Madrid / Manuel Lorenzo (Efe)

L'Elx ha caigut dempeus en aquesta edició de la Copa del Rei. Fins i tot se'n va amb la sensació d'haver pogut classificar-se per als quarts de final de la Copa del Rei. Però ha hagut de lluitar contra massa elements i ha acabat eliminat pel Reial Madrid en la pròrroga, tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Verdú. Isco i Hazard li han donat la volta al marcador, però l'equip franjaverd encara ha pogut fer la gesta i portar l'eliminatòria als penals. Tanmateix, Figuero Vázquez ha anul·lat el gol de Fidel en l'últim sospir per una més que dubtosa falta de Verdú a Lucas Vázquez.

El partit se n'ha anat a la pròrroga després que cap dels dos equips ha sigut capaç de marcar en els 90 minuts reglamentaris. Els franjaverds han estat millor en la primera part i han tingut una gran ocasió d'avançar-se. Inexplicablement, Guido Carrillo ha enviat el baló al travesser quan estava tot sol davant de Lunin a escassos metres de la porteria. En la represa, els blancs han millorat i han començat a acostar-se a l'àrea defesa per Werner, encara que tampoc han pogut batre'l. Vinícius, el millor dels madrilenys, ha disposat de les millors ocasions.

Però després de 90 minuts a penes sense ocasions, el duel ha embogit en la pròrroga. El Reial Madrid s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió de Marcelo per doble groga. I en la falta provocada pel brasiler, Gonzalo Verdú ha marcat el primer gol del duel, pràcticament abans del descans de la pròrroga. Se'ls posava tot de cara als il·licitans, amb marcador a favor i un futbolista més.

Quan ja es veia a tocar la classificació a quarts, primer Isco, quasi sense voler, i després Hazard, aprofitant un regal de Werner, li han pegat la volta. L'Elx no s'ha donat per vençut, i Fidel quasi aconsegueix la gesta. Però Figueroa Vázquez no ha donat cap opció que el gol pujara al marcador per una més que dubtosa falta de Verdú a Lucas Vázquez. Diumenge tocarà revenja al Bernabéu.

També et pot interessar

stats