L'Elx torna a la senda del triomf

L'equip franjaverd ha guanyat el Tenerife per 1-0 en el tercer amistós de la pretemporada

Eze Ponce, en una acció del partit
Eze Ponce, en una acció del partit / Twitter: @elchecf

L'Elx ha aconseguit la segona victòria de la pretemporada en véncer per 1-0 el Tenerife, un rival de la mateixa categoria, en el tercer amistós de preparació, que s'ha disputat a la Ciutat Esportiva franjaverda.

Els il·licitans han començat millor i Nico Fernández ha fet justícia amb l'1-0 en l'equador de la primera part. L'equip de Sebastián Beccacece ha pogut fins i tot ampliar l'avantatge abans del descans, però el marcador ja no ha variat. En la represa el Tenerife ha millorat amb els canvis, però això no ha sigut prou per a aconseguir almenys l'empat.

Després de les victòries contra el Tenerife i el Rotherham i la derrota contra el Cartagena, l'Elx jugarà el quart amistós de la pretemporada dimecres contra l'Alcorcón, un altre rival de Segona Divisió.