L'Elx torna de buit de Sòria (1-0)

El Numància s'ha imposat a l'Elx per 1-0 en un partit molt disputat i que s'ha desequilibrat només per un dubtós penal.

El gol ha arribat en un penal més que rigorós xiulat per Moreno Aragón.
El gol ha arribat en un penal més que rigorós xiulat per Moreno Aragón.

L'Elx segueix sense guanyar en la tornada a Segona Divisió i acumula dues derrotes seguides. A la de fa una setmana davant del Reus Deportiu (0-2), cal afegir la d'aquest diumenge davant del Numància de Sòria. Els de Pacheta, que tornava a la que va ser sa casa durant 11 anys com a jugador i tècnic, han pagat la falta de pegada i de gol, tot i que no han merescut perdre. 

De fet, el gol ha arribat en un penal més que rigorós xiulat per Moreno Aragón, del col·legi madrileny, que ha materialitzat el davanter sorià Guillermo. Els jugadors il·licitans han protestat enèrgicament la jugada del penal, en què l'autor del gol ha entropessat fortuïtament amb Javi Flores i el colombià Neider. Era quan l'Elx dominava en el joc i s'acostava amb més perill a la porteria de Juan Carlos. El Numància no ha tornat a xutar a porta en tot el partit.

Amb l'1-0, a pesar d'haver transcorregut només mitja hora de partit, el Numància ha jugat molt còmode, dominant el mig del camp i esperant la contra. Pacheta ha canviat el dibuix tàctic buscant el gol i amb un esquema de 4-4-2. Amb la incorporació de Josan, Benja i Chuca, l'Elx ho ha intentat fins a l'últim sospir. Tres canvis eminentment ofensius que se sumaven a la presència de Nino i Iván Sánchez, aquest últim el més incisiu dels franjaverds.

Borja Martínez, que estrenava titularitat en la banda esquerra, i Gonzalo Verdú han tingut les millors ocasions de la segona part. El primer ha xutat entre els tres pals, però Juan Carlos ha blocat el baló provocant una segona jugada que Nino no ha encertat. Gonzalo ha tret una falta directa que de nou ha rebutjat el guardameta. El retruc l'ha rematat Manu al lateral de la xarxa.

Benja en el descompte ha pogut empatar, però el mà a mà l'ha guanyat el porter.

Els de Pacheta afronten ara la Copa del Rei, dijous davant del Granada.

També et pot interessar

stats