L'Elx tanca l'any 2021 amb un superàvit de 13 milions

La junta general d'accionistes ha aprovat tots els punts de l'orde del dia per unanimitat, entre els quals destaca el balanç de comptes de l'exercici anterior

Elas assistents a la junta d'accioniostes
Els assistents a la junta d'accionistes / Elx CF

L'Elx ha celebrat aquest dilluns al Martínez Valero la junta general ordinària i extraordinària d'accionistes, en una reunió amb només cinc persones i en què no ha estat present Christian Bragarnik, el propietari del 99% de les accions de l'entitat. La junta ha aprovat per unanimitat tots els punts de l'orde del dia, entre els quals es troba el balanç econòmic de la temporada 2020/2021, que segons el club es tanca amb un superàvit de 13 milions d'euros. 

El president del club franjaverd, Joaquín Buitrago, ha qualificat aquests comptes com a històrics, ja que, segons ell, aquest balanç mai s'ha vist en la història de l'entitat. “Aquests resultats ens serveixen per a continuar modernitzant el club i posar en marxa els projectes. No són fruit de la casualitat, sinó del treball del dia a dia per part de tot el personal de l'Elx”, ha explicat.

En la junta també s'ha procedit a l'aprovació del nomenament d'auditors de comptes de la societat, la ratificació del nomenament, per cooptació, del conseller Score Club 201 i l'aprovació de la remuneració dels administradors.

També et pot interessar

stats