L’Elx supera amb solvència el Deportivo (1-3)

Els de Pacheta afonen un poc més el cuer de Segona Divisió.

Gonzalo Verdú celebra el primer gol amb Gonzalo Villar
Gonzalo Verdú celebra el primer gol amb Gonzalo Villar / La Liga

L’Elx ha sabut aprofitar les urgències del Deportivo de la Corunya en un partit seriós i intel·ligent. En tot moment ha sabut portar el duel al seu terreny. Amb criteri ha governat les diferents situacions. A més, fa un pas avant en la classificació, i es queda a tir de pedra de la zona de play-off d’ascens. 

El camí de la victòria l'ha obert Gonzalo Verdú. El central ha convertit de forma magistral una falta des de la frontal. Amb un toc de qualitat ha enviat el baló a l’escaire. La seua classe en aquest tipus d’accions està més que contrastada. 

Ara bé, l’alegria no ha durat molt perquè, poc després, el Dépor ha reaccionat de la mà de Mollejo. El jugador cedit per l’Atlètic de Madrid s'ha incorporat des de la segona línia i ha rematat una pilota centrada per Jovanovic. 

En la represa, l’Elx ha continuat amb el mateix dibuix. Nino ho ha intentat des de lluny i Dani Giménez no ha aturat bé. Claudio Medina ha entrat en escena i el porter dels gallegs l’ha tombat. El posterior penal, amb la fiabilitat de sempre, l’ha enviat al fons de la xarxa Fidel. L’interior andalús porta quatre gols en dos jornades. 

Amb el Dépor a la desesperada i Edgar Badia com a salvador en jugades aïllades, els franjaverds han armat una contra en la qual Pere Milla ha fet pujar al marcador el definitiu 1-3. És el quart triomf de la temporada lluny del Martínez Valero d'un equip que creix a poc a poc tot i els problemes en el mig del camp. 

També et pot interessar

stats