L'Elx suma un molt bon punt contra el Sevilla (1-1)

Enzo Roco ha avançat els franjaverds però En-Nesyri ha posat la igualada per a un Sevilla que ha mostrat tot el seu potencial

Els jugadors de l'Elx celebren el gol d'Enzo Roco
Els jugadors de l'Elx celebren el gol d'Enzo Roco / Manuel Lorenzo (Efe)
Natxo Lara
28 d'agost 2021 - 22:04

Bon punt l'aconseguit per l'Elx a casa contra un ultrareforçat Sevilla (1-1) que ho ha apostat tot en l'últim tram de partit amb l'entrada de Lamela, Rafa Mir i Papu Gómez per a tractar de capgirar el gol inicial franjaverd. Però els de Lopetegui no han pogut amb un Elx molt combatiu, sacrificat i solidari en defensa que ha acabat absolutament extenuat.

Els d'Escribá han eixit per totes, sense especulacions i tractant de tu a tu el supergegant de Lopetegui. Així, els primers 10 minuts han sigut un vendaval absolut sobre la porta de Bono. Volea de Raül Guti i tir de Diego González que en ambdós casos ha rebutjat el porter marroquí del Sevilla. I la tercera ha sigut la bona. Fidel s'ha quedat en standby al capdavant de l'àrea, ha detectat la desmarcada d'Enzo Roco i li ha filtrat la pilota al peu esquerre perquè superara Bono. 1-0 i deliri al Martínez Valero, prou ple amb vora 14.000 persones.

El flamant fitxatge de Bragarnik, Benedetto, ha tingut el segon, però el seu remat de cap, servit des de l'esquerra per Mojica, se n'ha anat poc més d'un metre del pal del porter del Sevilla. A partir d'ací, els de Lopetegui han reaccionat i han embotit els il·licitans en la seua àrea. Mala notícia, perquè a la mitja hora, Lucas Boyé -fins eixe moment un maldecap per a la defensa andalusa- ha demanat el canvi en sentir una punxada a la cama, i Pere Milla ha ocupat el seu lloc.

Al minut 40, En-Nesyri volava sobre Diego González i rematava de cap una centrada provinent de falta lateral treta per Acuña. Imparable. El gol ha sigut molt protestat per l'Elx, que ha interpretat falta de Rekik sobre Pere Milla dins de l'àrea. El gol ha pujat al marcador perquè ni el VAR ni Pizarro Gómez han considerat oportú revisar la jugada. I de regal, dues grogues per a Verdú i Mojica per protestar.

La segona meitat ha sigut un festival atacant en les dues àrees amb moltes ocasions i dos entrenadors gens especulatius. Escribá i Lopetegui volien la victòria. A 25 minuts per al final, Lopetegui ha fet entrar Lamela (pitxitxi de la competició amb 3 gols), Papu Gómez i Rafa Mir, curiosament els tres fitxatges estrela del conjunt andalús a la recerca de la victòria. Mentrestant, l'Elx acumulava males notícies perquè Enzo Roco també es lesionava.

El partit ha mort lentament amb la sensació que els dos equips donaven per bo l'empat. No obstant això, el Sevilla s'ha acostat amb més perill amb dues accions de Rafa Mir que han anat fora.

Els homes d'Escribá han acabat esgotats i superen les primeres jornades contra equips potentíssims (Athletic de Bilbao, Atlètic de Madrid i Sevilla) amb dos empats i una derrota, però amb molt bones sensacions i competint de tu a tu. La pròxima jornada, contra el Getafe, serà una història diferent.