L'Elx salva un punt amb inferioritat numèrica

L'expulsió de Yacine ha condicionat els de Pacheta en la segona part.

L'Elx salva un punt amb inferioritat numèrica / La Liga

Els darrers trenta minuts de partit l'Elx els ha afrontat amb un jugador menys a conseqüència de l'expulsió de Yacine per simular un penal, segons el col·legiat. Tot i això, l'ofici de Gonzalo Verdú, Nino o Juan Cruz, entre d'altres, han evitat que el Mallorca, malgrat tots els tots, en cap moment poguera superar un gran Èdgar Badia.

L'inici de l'Elx ha sigut com en altres ocasions: verticalitat i pressió al rival a partir de la zona de tres quarts. Eixe esforç i la insistència no han tardat a obtindre premi. Iván Sánchez, el futbolista més en forma del grup, ha fet un canvi de direcció davant de Salva Sevilla i ha posat la directa cap a l'àrea. Allí, una vegada més, ha regatejat els vermellons que li eixien al pas i ha colpejat el baló per a obrir la llanda.

El Mallorca, amb el gol en contra, estava ferit. L'Elx ha volgut aprofundir en la ferida dels locals. Nino, etern i ídol dels aficionats franjaverds, ha intentat un tir creuat des de més enllà de la mitja lluna. Reina, un altre veterà de la categoria, ha tret una mà miraculosa.

La decoració canviava després del descans. El valencià Vicent Moreno, tècnic dels balears, dona entrada a Àlex López. El davanter empata per al Mallorca aprofitant una centrada des de la dreta. Tocava reaccionar, però l'àrbitre del duel, el madrileny Pizarro Gómez, amonestava amb la segona groga a Yacine. Sembla que el futbolista és agafat mínimament de la samarreta. Per això, el club estudia recórrer davant del Comité de Competició.

Amb deu jugadors i condicionat, l'Elx no s'ha deixat sorprendre. Punt vital per a continuar lluitant per l'objectiu de la permanència. La pròxima jornada, dissabte a partir de les 20:30 hores, l'Elx rep al Martínez Valero al Cadis.