L’Elx salva un punt contra el Cadis (1-1)

Els d’Almiron han jugat tota la segona part amb un home menys per l’expulsió de Boyé.

Els jugadors de l’Elx celebren el gol de Lucas Boyé
Els jugadors de l’Elx celebren el gol de Lucas Boyé / @elchecf.

Amb novetats en l’onze inicial ha començat el partit entre l’Elx i el Cadis al Martínez Valero. Per part dels locals, Jorge Almirón ha apostat per Luis i Guido Carrillo, titulars per primera vegada aquesta temporada, en comptes de Josan i Raúl Guti. En el Cadis, Álvaro Cervera ha donat entrada al lateral Iza i a l’il·licità Álvaro Giménez per Carcelén i Garrido.

En els primers minuts, poques arribades a l’àrea, però a partit de la mitja hora de joc el ritme s’ha accelerat. Els dos equips s’han internat amb perill i ha arribat el gol de l’Elx. Boyé avançava els franjaverds en un llançament creuat en el minut 38. Poc minuts més tard, esglai per a l’Elx. L’àrbitre assenyalava penal de Boyé sobre Jonsson.

Afortunadament, en la revisió, la pena máxima fou anul·lada. En l’últim minut, els d’Almirón s’han quedat amb 10 jugadors. Boyé, l’autor del gol, ha vist la segona groga i ha sigut expulsat.

L’Elx, amb 10 jugadors

El Cadis ha aprofitat la inferioritat de l’Elx per a apujar les línies d’atac. Els d’Álvaro Cervera dominaven la possesió i fruit d'aquest domini ha arribat l’empat. Álvaro ha rematat de cap una gran centrada lateral i ha posat l’1 a 1 en el marcador.

A l’Elx la segona part se li ha fet llarga. La inferioritat en el camp pesava i no es podía desfer del domini del Cadis. Però a pesar que els andalusos han tingut diverses oportunitats, no n’han materialitzat cap i el resultat no s’ha mogut. Aquest empat deixa els franjaverds en la huitena posició de la taula.