L'Elx s'allunya de la zona de descens

Els franjaverds superen per un còmode 2-0 l'Extremadura i milloren la seua versió al Martínez Valero.

La Liga
La Liga

Era un partit clau per a l’Elx i aquesta vegada no ha fallat, ja que ha superat l’Extremadura per un clar 2-0. La victòria té un valor afegit, perquè és contra un rival directe en la lluita per la permanència. Calia guanyar per a eixamplar la distància en la classificació. Ara el descens està més lluny que mai. Huit punts, més la diferència de gols, separen els il·licitans dels extremenys.

L’eixida de l’Elx ha sigut frenètica, amb nombroses ocasions per als de Pacheta. Casto ha tret una rematada de cap de Gonzalo Verdú que és colava per l’escaire. Nino, per la seua banda, també ha enviat un baló als núvols, tot i que l’acció era molt forçada. Yacine també ho ha intentat a l’interior de l’àrea, però una altra vegada Casto ha desviat amb molta seguretat.

El premi ha arribat quan Reyes ha agafat pel muscle Javi Flores. L’acció no oferia dubte i l’àrbitre ha assenyalat els onze metres. Iván Sánchez, que tornava després d’un mes lesionat, ha colpejat amb criteri al fons de la xarxa.

La sentència hauria pogut ser una realitat en un tir a la mitja volta de Yacine, que s'ha estavellat a la soca del pal. El nou davanter de l’Elx, titular per primera vegada, ha demostrat que pot ser un recanvi perfecte de Sory Kaba.

En la represa l’Elx ha deixat un poc més el baló a l’Extremadura, que ha generat perill de manera molt aïllada. En cap moment ha dificultat el triomf franjaverd. Tot i això, els de Pacheta han sentenciat quan el duel tocava quasi a la fi. Manolín Sánchez, amb un toc subtil, ha clavat l’esfèric lluny de Casto.

La jornada vinent l’Elx viatjarà a Lugo. Una altra prova de foc contra un competidor directe.

També et pot interessar

stats