L'Elx es retroba amb la victòria (1-0)

El primer gol de Benedetto amb l'equip franjaverd ha servit per a trencar la ratxa de tres jornades sense guanyar

Benedetto celebra el gol amb els companys
Benedetto celebra el gol amb els companys / Manuel Lorenzo (Efe)

Quatre jornades després, l'Elx ha tornat a la senda del triomf. L'equip franjaverd ha guanyat el Celta al Martínez Valero (1-0) gràcies al primer gol de Benedetto amb la camiseta franjaverda. Els il·licitans s'han mostrat molt superiors en la segona part, però no han sentenciat el rival, que ha pogut empatar si el VAR no anul·la un gol a Iago Aspas.

El partit ha començat amb el Celta monopolitzant el control de la pilota davant d'un Elx replegat que tractava d'aprofitar qualsevol pèrdua del rival per a eixir a la contra. Benedetto i Josan, amb la seua velocitat, han portat tot el perill en atac, però s'han trobat amb un inspiradíssim Tapia, que ha frenat tots els intents franjaverds. La intensitat ha sigut la tònica d'una primera part en què cap dels dos equips ha aconseguit una sola rematada entre els tres pals.

Els de Vigo han eixit millor en la represa i en tan sols tres minuts han tingut més ocasions que en tota la primera part. Però curiosament ha sigut l'Elx el que ha inaugurat el marcador. Benedetto s'ha estrenat com a golejador en l'equip de Fran Escribá en afusellar Dituro després d'una gran assistència de Fidel.

El gol li ha vingut molt bé als franjaverds, que tot i això s'han hagut de sobreposar a dos contratemps pràcticament seguits. Gonzalo Verdú i Diego González, que havia substituït al primer, s'han retirat lesionats. Ni això ha afectat els d'Escribá, que han jugat els millors minuts del partit i han pogut ampliar l'avantatge mitjançant Boyé, Guti i Benedetto.

Però l'Elx ha deixat viu el Celta i encara ha hagut de patir fins al final per a certificar la segona victòria en aquesta Lliga. Fins i tot l'àrbitre ha anul·lat un gol a Iago Aspas en el 90 per unes mans en el control.