L'Elx recupera sensacions en casa i goleja el Mirandés

Una gran actuació de Fidel llança als franjaverds, que tornen a mostrar la seua millor versió.

Fidel celebra el primer gol de l'Elx
Fidel celebra el primer gol de l'Elx / La Liga SmartBank

Per a canviar la dinàmica era necessari millorar molts aspectes. L'equip havia perdut la intensitat característica que li agrada a Pacheta, sobretot en la part defensiva. La titularitat de Gonzalo Verdú ja indicava que l'equip requeria sobrietat i un líder que manara en la zona de rereguarda. Jugar amb més alegria en atac i un excel·lent Edgar Badia foren clau perquè l'Elx reviscolara. 

Els franjaverds han eixit a per totes des de l'inici. Yacine ha forçat un penal quan els espectadors encara estaven acomodant-se al seient. Ja encarava a Limones quan Sergio li ha fet la falta. Fidel, esta vegada, ha encertat amb un xut que ha enganyat al porter del Mirandés. 

Amb el control del partit ha aparegut Nino per a posar un baló a l'espai per a Josan. El de Crevillent ha fet la passada de la mort des de línia de fons i novament Fidel ha espentat l'esfèric al fons de la xarxa. El duel estava quasi sentenciat. Però el Mirandés ha reaccionat en el temps suplementari retallant les distàncies gràcies a un gol de Guridi. Una distracció en una treta des del cantó li ha costat un gol infantil a l'Elx. 

En el segon acte, els de Pacheta han tornat a ser eficients a la contra. Una bona eixida des de darrere, amb triangulacions, significava un nou penal comés sobre Fidel. L'andalús convertia la pena màxima. Edgar Badia, mentrestant, avortava totes les opcions del Mirandés i a la festa dels gols de penals es sumava Yacine. No obstant això, altra vegada en l'afegit i també a pilota parada. Álvaro Rey ha marcat de forma magistral des de la frontal el definitiu 4-2.

També et pot interessar

stats