L'Elx recupera el lideratge en la Lliga Guerreras

L'equip que entrena Joaquín Rocamora ha derrotat per 25-35 el Beti Onak i ha aprofitat l'entropessada del Màlaga

Una jugadora de l'Elx, en una acció d'atac
Una jugadora de l'Elx, en una acció d'atac / Twitter: cbm_elche

L'Handbol Elx s'ha situat líder de la Lliga Guerreras Iberdrola després de derrotar a domicili el Beti Onak per 25-35, i aprofitar la derrota del fins ara primer, el Màlaga, contra el Bera Bera, tercer (25-21). Els tres equips tenen 24 punts, però les franjaverdes tenen millor goal-average.

El Beti Onak, esperonat per la seua afició, ha aconseguit capgirar el marcador després del bon inici il·licità (9-7). Però un parcial de 2-7 ha donat un avantatge de tres gols a les de Joaquín Rocamora en el descans (12-15).

Un altre parcial a penes començar la represa, aquesta vegada d'1-5, ha acabat de sentenciar el duel en favor de l'Elx, que ha sumat el dotzé triomf en la competició domèstica. Danila So Delgado i Alexandra do Nascimento, amb sis i cinc gols, han sigut les màximes anotadores franjaverdes.

Derrota de l'Elda Prestigio

L'altre equip valencià de la màxima categoria estatal, l'Elda Prestigio, ha perdut contra el quart classificat, el Valladolid, per 33-28. Tot i la derrota, l'equip que entrena José Miguel Cantos ha donat una bona imatge contra un rival superior i es manté quatre punts per damunt de la zona de descens.