L’Elx i el Rayo empaten a 1 en un partit trepidant

Qualsevol dels dos equips ha pogut endur-se la victòria en un últim quart d'hora frenètic.

Juan Cruz ha estat un dels millors homes en la defensa franjaverda
Juan Cruz ha estat un dels millors homes en la defensa franjaverda

Empat just el viscut aquest dissabte al Martínez Valero en un partit viu, d'anades i tornades i que -a la fi- ha pogut guanyar qualsevol dels dos equips. Sense complexos ni por, Pacheta i Paco Jémez han llançat els seus homes a l'atac i s'han viscut uns últims 15 minuts molt interessants on els vora 10.000 aficionats que han poblat les graderies de l'estadi franjaverd s'han divertit amb ocasions claríssimes per a desnivellar el marcador. Nino i Andrés Martín han sigut els golejadors.

Pacheta ha incorporat quatre canvis respecte a l'onze que va perdre a Almendralejo en jornada intersetmanal. Nino, Danilo, Iván Sánchez i Manolín Sánchez no han eixit de la partida i els han substituït Dani Calvo, Josan, Gonzalo Villar i Yacine.

La primera part ha sigut clarament de vigilància i han sigut els de Pacheta els que millors opcions han tingut per avançar-se en el marcador. Fidel a soles des de l'esquerra, Gonzalo Verdú de falta directa i Josan, creuant massa un xut també des de l'extrem esquerre, han protagonitzat les millors opcions.

Gran segona part amb un gran Nino

Però la segona part ha sigut un vertader espectacle futbolístic amb innombrables ocasions de gol per part dels dos equips. A la fi, Edgar Badia ha demostrat ser un porter diferent amb instint felí i capaç de salvar, en aquest cas, un punt important davant d'un rival que -no oblidem- acaba de baixar de Primera Divisió.

El veterà Nino ha eixit de refresc en el 56 per Fidel, i ha tardat només 10 minuts a rebolicar el partit. El d’Almeria picava dins de la xarxa un baló de cap que li arribava pentinat per Dani Calvo. Inapel·lable i molt festejat per l'afició.

A partir d'aquest moment, el Rayo s'ha arromangat i s'ha llançat a l'atac. L'Elx responia també amb rapidesa a les envestides madrilenys amb bones contres i convertia el partit en un atrevit duel de valents.

Així, al 77 arribava l'empat. Andrés Martin afusellava a plaer Edgar Abadia que acabava de traure un remat encertat del davanter italià Piovaccari. El gol ha encoratjat els dos equips que no s'han conformat amb l'empat fins que l'àrbitre ha xiulat el final. Yacine de rematada de cap acrobàtica i Iván Sánchez han tingut les millors per a l'equip de Pacheta. 

També et pot interessar

stats