L'Elx presenta Jorge Almirón com a entrenador

La setmana que ve començaran la minipretemporada, de moment, sense cares noves, sols la d'ell.

Jorge Almirón, el substitut de Pacheta, ve de la mà de Christian Bragarnik.
Jorge Almirón, el substitut de Pacheta, ve de la mà de Christian Bragarnik.

"No vinc a fer oblidar Pacheta" ha sigut una de les primeres manifestacions del nou tècnic, Jorge Almirón. L'argentí sabia que li anaven a preguntar per l'exentrenador franjaverd. L'empremta que deixa Pacheta és inesborrable, encara que acaba un cicle i en comença un altre. "Gràcies al seu treball, jo tinc aquesta oportunitat". "És un gran repte per a mi entrenar en la Primera Divisió espanyola".

Acompanyat del director esportiu, Nico Rodríguez, i de la directora general de l'Elx, Patricia Rodríguez, feia la primera aparició oficial com a director d'una orquestra en formació. Fins i tot Nico Rodríguez ho ha dit públicament. "Al nou Elx de Primera li falten 11 peces com a mínim". Un món, diria jo. Feia sis mesos que no es feia una roda de premsa presencial al Martínez Valero. L'ocasió s'ho valia.

El ben cert és que s'ha mostrat dialogant, simpàtic i molt obert. Pot ser que no al nivell de Pacheta. De fet, ha arribat a dir que és un entrenador a qui li agrada estudiar-ho tot i investigar. Ha vist les rodes de premsa del seu antecessor i sap com connectar amb la gent.

Arriba motivat, però alhora és conscient del que li ve. L'Elx entrarà en escena en la tercera jornada, a casa, contra la Reial Societat. Molt haurà de córrer si vol començar la competició amb l'equip al complet. Coneix el màxim accionista, Christian Bragarnik. De fet, és el seu representant. No sabem si treballarà braç a braç per a confeccionar la plantilla. "Volem jugadors que vinguen a treballar dur. Tenim clar que un equip acabat d'ascendir cal que lluite molt per a eixir de la part baixa de la classificació". "Vull jugadors competitius".

Si les proves PCR, que s'han fet aquest matí els herois que queden de l'ascens de fa 11 dies, no diuen el contrari, al principi de la setmana que ve tornaran a la faena.

També et pot interessar