L’Elx no pot amb el potencial del Saragossa (1-2)

Els de Pacheta podien haver empatat en la segona part, però el travesser i la mala punteria ho evitaren.

Pere Milla celebra el gol mirant a la graderia del Martínez Valero.
Pere Milla celebra el gol mirant a la graderia del Martínez Valero.

La festa de l’homenatge a Nino per ser el màxim golejador de la història de l’Elx no ha estat completa. El Saragossa s’ha encarregat de demostrar que esta temporada sí que és un clar candidat a l’ascens. Tot i això, en la segona part, alguna de les accions dels franjaverds ha pogut finalitzar en gol.

L’inici ha sigut dubitatiu. Els aragonesos han dominat amb una eixida de baló ràpida. Soro ha aprofitat un baló, que ha rebutjat la base del pal, que li ha caigut als peus per a posar l’equip per davant. En eixe moment l’Elx ha reaccionat. Nino ha obert cap a Juan Cruz, que ha centrat fort al cap de Pere Milla. El punta ha llançat a un costat perquè tornara l’equilibri al marcador.

L’Elx funcionava millor a partir del gol. Ara bé, una errada de Dani Calvo prop del migcamp ha sigut fatal. El colombià Luis Suárez ha posat la directa i, amb Edgar Badia davant a soles, no ha malbaratat el regal.

Durant la segona part, els de Pacheta podien haver empatar. Sobretot en dos oportunitats de Pere Milla. Una s’ha estavellat al travesser en un gran xut des de fora de l’àrea. L’altra ha sigut una rematada de cap al segon pal que, de forma incomprensible, no ha finalitzat en gol. La derrota no entela la gran temporada de l’Elx, que haurà de refer-se en la visita a Tenerife.

També et pot interessar

stats