L'Elx planta cara a l'Almeria i suma un meritori punt

Nino avançava l'Elx, però Owona empatava en la recta final en una acció d'estratègia a la treta d'un córner.

Nino celebra el gol amb els seus companys
Nino celebra el gol amb els seus companys / La Liga

L’Elx ha tornat a mostrar la seua millor versió. És un equip que té una identitat pròpia, molt marcada per la personalitat del seu entrenador. Pacheta ha tornat a fer apostes arriscades i li han eixit bé, i això que davant estava l'Almeria. La victòria ha estat molt prop, però Owona ha marcat quan només restaven sis minuts per arribar a la conclusió. 

Si bé al llarg de la primera part l'Almeria ha sigut més vertical i ha disposat d'algunes ocasions aïllades, no ha pogut trencar la teranyina defensiva del conjunt franjaverd. Els de Guti han apretat molt i els deixebles de Pacheta han avortat totes les arribades perilloses. 

La decoració ha canviat en la segona part. Iván Sánchez, un futbolista de talent i polivalent, s'ha adaptat a la perfecció a les funcions demanades pel tècnic dels il·licitans. En una demarcació poc habitual per a ell ha exercit d'arquitecte de l'equip. I a partir d'ahí l'Elx ha fet un pas endavant. Amb convicció ha anat a pel partit i en una jugada de tiralínies ha aparegut el futbolista immortal: Nino. El davanter i capità franjaverd ha rematat de primeres i de forma espectacular un baló a l'interior de l'àrea. No passen els anys per a este jugador que és una llegenda viva als seus 39 anys. 

L'Elx ha estat a punt de fer el segon si el xut de Fidel no haguera xocat amb la soca del pal de la porteria de René. Ahí ha estat una de les claus perquè l'Almeria de Guti semblava molt tocat. Ja en la recta final, en un córner, Owona ha aprofitat un baló solt per a empatar el duel i deixar a l'afició il·licitana amb la mel als llavis. Tot i això el punt sumat és meritori. Davant estava un dels grans aspirants a l'ascens. 

També et pot interessar

stats