L'Elx perd en el descompte

Derrota dels de Pacheta en la visita a l'Alcorcón, que continua líder en la taula.

Iván Sánchez lluita pel baló
Iván Sánchez lluita pel baló

Derrota de l'Elx a l'Estadi Municipal Santo Domingo, feu de l'Alcorcón. L'equip il·licità ha quallat un bon partit però no ha tingut sort de cara a la porteria. El mal oratge també ha condicionat molt el joc, ja que ha plogut durant tot l'encontre. Amb aquest resultat, l'Alcorcón continua líder en la categoria de plata i l'Elx es queda en el lloc 16 de la taula, amb 15 punts.

Els homes de Pacheta s'han esforçat al màxim. En la primera part, l'Alcorcón s'ha acostat amb perill a l'àrea de José Juan. En el minut 20, l'àrbitre ha assenyalat un penal a Tekio, que ha tombat Borja Galán. El llançament de Juan Muñoz l'ha detingut el meta de l'Elx, que li ha endevinat les intencions.

Els madrilenys han abaixat un poc el ritme però, així i tot, les principals ocasions estaven en les botes dels jugadors de l'Alcorcón. Però la línia defensiva de l'Elx i el seu porter han estat molt segurs i els dos equips han arribat al descans amb el marcador sense estrenar.

En la segona part, l'Elx ha continuat mantenint-se molt sòlid en defensa. L'Alcorcón ho intentava de totes les maneres però els de Pacheta desfeien qualsevol ocasió. Fins i tot, els franjaverds han començat a arribar amb perill a la porteria de Lizoain, però no han pogut rematar cap de les accions. Després del gran esforç de l'Elx per no rebre cap gol, ha arribat en el descompte a càrrec d'Esteban Burgos. Una diana que ha deixat molt tocat l'equip il·licità, que s'havia mantingut molt disciplinat en defensa.

També et pot interessar

stats