L'Elx pateix per a eliminar a La Nucia

L'Elx s'ha desfet de La Nucia per 0 a 1 amb gol de Lucas Boyé tot i la bona imatge mostrada pel conjunt local

Els davanters argentins Lucas Boyé i Guido Carrillo celebren el gol de l'Elx
Els davanters argentins Lucas Boyé i Guido Carrillo celebren el gol de l'Elx / Twitter: @elchecf

L'Elx ha hagut de treballar de valent per a continuar avant en la Copa del Rei i superar La Nucia, equip de la Segona Divisió B, per 0 a 1. Els franjaverds han sorprés els de César Ferrando amb el gol de Lucas Boyé. L'argentí ha marcat en el primer baló que tocava en la segona part.

Almirón, en la seua tornada a la banqueta de l'Elx, ha vist els problemes que patia l'equip i al descans ha fet quatre canvis per a intentar guanyar un conjunt que treballava amb màxima intensitat i que no deixava pensar a l'equip il·licità tot i les dos categories que els separen.

El resultat de la revolució de l'entrenador de l'Elx ha fet que les credencials dels visitants capgiraren en segons el ritme del partit. Així, el primer baló que arribava a Lucas Boyé després d'una prolongació de Guido Carrillo ha acabat a l'escaire de Fornés. Quart gol del davanter argentí amb l'Elx i definitiu per a continuar avant en la competició del KO.

El gol ha canviat la dinàmica del partit. Els franjaverds, amb el marcador a favor, li han donat un ritme més pausat i de més possesió. La Nucia ha esgotat els canvis per a obtindre la igualada, però només ha tingut algunes arribades tímides. En la segona part ha debutat en l'equip de la Marina Baixa l'ex-jugador de l'Elx Aarón Ñíguez.

La Nucia ha estat més incisiu en la primera part i ha disposat d'una clara ocasió de Cabezas que ha desviat el porter argentí Diego Rodríguez. Els de César Ferrando han jugat de tu a tu contra els menys habituals de l'Elx i han disputat sobretot una primera part molt equilibrada; però a la fi, l'equip il·licità ha fet els deures i s'ha classificat per a la tercera ronda de la Copa.