L'Elx no passa de l'empat amb el Mallorca (1-1)

Els de Pacheta encara no han guanyat en la Lliga

Sory Kaba celebra el gol de l’empat
Sory Kaba celebra el gol de l’empat / laliga.es

Són ja cinc les jornades que es porten de competició en la Segona Divisió i l’Elx CF encara no ha aconseguit sumar tres punts de colp. I això que el conjunt franjaverd fabricà moltes ocasions al llarg del partit davant el RCD Mallorca. No rematar les jugades els està penalitzant en excés. Sense concreció és molt complicat superar els rivals.

D’entrada, el duel amb els vermellons era d’anada i tornada. El primer avís ha sigut d’Aridai, que ha posat a prova els reflexos de José Juan. El canari ha fabricat, poc després, el gol dels balears. La seua incursió fins línia de fons ha trobat rematador en les botes d’Abdón Prats.

Amb el 0-1 en contra calia reaccionar. Sory Kaba, el millor exponent de l’Elx en atac, ha pentinat una pilota al pal. La sort no estava del costat dels de Pacheta. Una vegada més, el baló no volia entrar al marc contrari.

A la represa ha aparegut el de sempre per a esturar el carro. Nino ha guanyat l’esquena al seu defensor i per velocitat ha posat la directa cap a l’àrea contrària. L’almerienc ha deixat en safata el gol perquè Sory Kaba empatara el xoc.

A les acaballes, el Mallorca es quedava amb inferioritat numèrica. Abdón Prats ha vist la segona groga i, en conseqüència, ha sigut expulsat. El temps s’acabava. A l’últim segon encara Iván Sánchez, a pilota parada, ha pogut fer el segon. Per un pam el seu intent no ha finalitzat a l’interior de la porta de Reina.

Següent jornada

El diumenge que ve l’Elx visitarà el Carlos Tartiere per a enfrontar-se a l’Oviedo. El compromís entre il·licitans i asturians començarà a les 16 hores i es podrà seguir per À Punt Ràdio.

També et pot interessar

stats