L'Elx se'n va de buit del fortí de Vallecas (2-1)

L'equip franjaverd s'ha avançat en el marcador, però ha acabat perdent contra un Rayo superior, que compta els partits a casa per victòries

Els jugadors del Rayo celebren el segon gol davant l'afició
Els jugadors del Rayo celebren el segon gol davant l'afició / J.J. Guillén (Efe)

L'Elx visitava Vallecas amb un repte majúscul, sumar algun punt d'un estadi on el Rayo està intractable: tres victòries en tres partits i deu gols a favor i només un en contra. I malauradament no ha pogut trencar la ratxa de l'equip revelació de la Lliga. Tot i avançar-se en el marcador en la primera part, l'equip il·licità ha perdut 2-1 contra els madrilenys, que s'han mostrat superiors i s'han endut el triomf amb total mereixement.

El Rayo ha dominat totes les fases del joc des de l'inici davant d'un Elx que esperava darrere ordenat per a crear perill a la contra. I l'equip de Fran Escribá ha aprofitat la primera errada dels madrilenys per a inaugurar el marcador en el minut 14. Lucas Boyé, en jugada individual, ha superat Dimitrievski i s'ha estrenat com a golejador aquesta temporada. Mario Hernández, autor de la pèrdua que havia propiciat el gol il·licità, s'ha refet poc després i ha fet el gol de la igualada.

En la represa, el Rayo ha continuat portant el pes del partit, davant un Elx que es defenia com podia. Casilla ha aturat les rematades de Sergi Guardiola i Esteban Saveljich, però no ha pogut fer res en el llançament de Randy Nteka, que només entrar al terreny de joc, li ha donat la volta al duel. Escribá ha mogut la banqueta per a buscar un revuslsiu amb un triple canvi, però l'aposta no li ha eixit bé i a penes s'han acostat a la porteria madrilenya.

Tot i això, els franjaverds han aconseguit tancar el Rayo en la seua pròpia àrea en els últims minuts i han pogut endur-se el premi de l'empat. Una gran acció per la banda dreta de Josan ha acabat amb una rematada de Carrillo, que ha eixit fregant el travesser. Hauria sigut un castic excessiu per a un Rayo que fins i tot ha merescut algun gol més i que es confirma com la gran revelació d'aquest inici de temporada.