L'Elx se'n torna de buit del camp del líder

Dues errades defensives en la primera part condemnen als franjaverds davant el Granada. Un gol de Xavi Torres, de penal, li dona ales a un Elx que busca, sense massa ocasions, l'empat.

La Liga
La Liga

Amb Nino, Benja i Javi Flores a la banqueta visitava l'Elx el camp del líder. De nou, les jugades a baló parat han condemnat els de Pacheta. Els locals buscaren ben prompte la porta d'Edgar Badia que feia una gran intervenció a llançament d'Adrián Ramos.  Era l'avís d'allò que venia a continuació. Corria el minut quinze quan Montoro avançava els locals en  rematar de cap una jugada assatjada del Granada.  

L'Elx buscava espolsar-se el domini granadí però sense claredat en els metres finals. Sory Kaba molt lluitador durant tot l'encontre es trobava massa sol a la recerca de l'empat. 

Mentrestant, els locals pogueren ampliar distàncies en un llançament de falta de Vadillo que pegà al pal.  Així arribaren al minut quaranta-quatre. De nou, Montoro aprofita un baló a l'àrea que la defensa de l'Elx no arribà a rebutjar. Gol psicològic i els jugadors al vestidor. 

Alguna cosa degué passar a la caseta. L'Elx va eixir  més decidit a buscar la porta rival i és que poc més li quedava.

Sory Kaba continuava sent un maldecap per a la rereguarda andalusa. Al minut nou de la represa avisava amb un llançament que colpejà el pal esquerre de  la porta de Rui Silva. 

Pacheta buscava atac i gol amb l'entrada de Javi Flores i Nino però una vegada més era Xavi Torres, de penal, el que ficava l'Elx en el partit. 

Benja, que havia sigut l'últim canvi de Pacheta, i ja a la desesperada, tingué l'empat després d'una rematada de cap que no trobà porteria. El Granada jugà amb el rellotge per a mantindre el lideratge la categoria de plata del futbol espanyol, mentre que l'Elx no aconseguí traure res de Granada. Tot i la derrota, continua a tres punts del descens.   

També et pot interessar

stats